Злата Огнєвіч розповіла, кого б вона обрала на “Холостячці”, якщо б можна було повернути час назад

Злата Огнєвіч дуже популярна українська співачка, волонтерка, а також головна героїня другого сезону найромантичнішого шоу України "Холостячка", де за неї боролися гідні чоловіки.

Огнєвіч має неперевершений рівень успіху, адже заради цього вона плідно працювала та продовжує працювати протягом всього свого життя. Творчість – для неї не просто робота, а ще й сенс життя. Злата самостійна, успішна жінка, яка сама зробила з себе артистку, чий голос визнають за кордоном. Її пісні завжди змістовні та можуть торкатися струн душі. Тому, їх беруть як саундтреки для українських та раніше, російських серіалів і фільмів, адже слова її пісень можуть зробити емоції яскравішими, а це допомагає зробити серіал більш успішним та емоційно обрамленим.

Злата Огнєвіч

Нині у Злати багато роботи не лише в Україні, а ще й у Польщі, бо тепер вона не просто артистка, а ще й волонтер. А це звання дуже відповідальне. Жінка за останній рік дала багато благодійних концертів та продовжує бути учасницею різних проєктів, які спрямовані на допомогу Україні. І цим можна пишатися.

Та попри роботи у неї є й особисте життя, якому також треба приділяти час, але це буває складно, тому нині співачка самотня. І прихильники дуже часто пригадують зірці про її участь у “Холостячці”. А як ми всі пам’ятаємо, тоді Огнєвіч обрала не дуже надійного чоловіка у фіналі. А саме, підприємця Андрія Задворного, який згодом просто відмовився від артистки та попрощався з нею.

І хоч вже пройшло багато часу, та Златі все ж таки ставлять питання з приводу учасників та їхнього спілкування зараз. Так, днями у жінки запитали, кого б вона обрала, якби можна було перенести час назад. На що жінка відповіла так:

“Я би так само обирала серцем”

Відповідь Злати

Тобто, якби на той момент інший фіналіст зміг би пробудити у жінці почуття закоханості, то можливо зараз вона була б вже давно заміжня. Але сталося як сталося, і повернути час назад вже не можна.

 

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.