Оля Цибульська прокоментувала стосунки з чоловіком: “Обмежує мої кордони та повністю забирає мою свободу”

Знаменита українська співачка Оля Цибульська вперше розповіла про свої стосунки з чоловіком. Вірніше, артистка підкреслила, чого ніколи не стерпить у шлюбі.

Поки фанати підозрювали Ольгу Цибульську у романі з Дзідзьо, співачка не втомлювалася повторювати, що насправді давно заміжня та має законного чоловіка. Так як благовірний зірки віддавав перевагу не публічному образу життя, вона ніколи його не показувала. Хіба що час від часу на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’являлися кадри, на яких він поставав спиною до об’єктиву. Не варто і казати, що подібні фотографії не переконували аудиторію.

Оля Цибульська прокоментувала стосунки з чоловіком

Олії у вогонь підливала неймовірна схожість сина артистки Нестора з Михайлом Хомою. Втім, співачка швидко поставила крапку у даному питанню, показавши свої дитячі фото та довівши, що спадкоємець — її копія.

Усе змінилося, коли розпочалася повномасштабна війна в Україні. Родина намагалася евакуюватися і встигла засвітитися у багатьох місцях України разом. Тоді ж артистка зрозуміла, що приховувати свого чоловіка сенсу вже немає.

Оля Цибульська прокоментувала стосунки з чоловіком

Оля організувала сімейну фотосесію та оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram декілька сімейних кадрів. Тоді ж зірка заявила, що вона це робить вперше та востаннє, адже її благовірний все ж таки не хоче уваги.

Натомість підписники зрозуміли, що Оля Цибульська не тільки реалізувалася як мама та дружина, але й може поділитися досвідом та знаннями.

Нещодавно зірка організувала рубрику в Instagram, в рамках якої відповідала на різноманітні питання. Зокрема одна з користувачок поцікавилася, що робити, якщо чоловік сильно обмежує її волю. Оля в свою чергу зізналася, що на місці підписниці взагалі б не витримала подібного характеру стосунків, адже обожнює свободу.

Оля Цибульська прокоментувала стосунки з чоловіком

“Мені тут складно щось радити, бо я б з клітки тікала, не думаючи. Задуха — це не любов. Рабовласницький лад не для мене”

Свою відповідь зірка супроводила розкішною фотографією, на якій вона постала у білій сукні, оперезаній різноманітними хустками. На тлі простягаються українські пейзажі.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.