“Йому потрібна я, а не дитина”: Ксенія Мішина вперше назвала причину, чому її син не спілкується з батьком

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина ніколи не приховувала, що рідний батько її єдиного сина Платона не спілкується з нею та спадкоємцем.

Ксенія Мішина завжди максимально чесно відповідала на запитання журналістів про батька її єдиного сина Платона, якого вона все життя виховує самостійно. Чоловіка звуть Олександр. В офіційному шлюбі вони ніколи не знаходилися, і власне, після новини про вагітність він зробив все, щоб акторка відмовилася навіть від думки про це та пішла від нього.

Ксенія Мішина вперше розповіла про батька сина Платона
Ксенія Мішина назвала причину, через яку її син не спілкується з батьком

Ксенія Мішина пояснила, чому її син Платон та його рідний батько не спілкуються

Після початку повномасштабної війни в Україні Олександр знову з’явився у житті Ксенії і висловив своє бажання налагодити взаємини зі спадкоємцем. Акторка спочатку надала йому такий шанс, але побачивши ситуацію, яка розгортається зробила не нелестиві висновки про нього.

Спадкоємець артистки також не був у захваті від побаченого і прийняв рішення розірвати взаємини з татом.

“Хто я така, щоб не дозволити познайомитись з батьком. Але дитина сама зробила висновки від того маленького часу, який вони разом проводили, і моя дитина все бачила. І я їй потім усе це ще й розклала, розповіла, щоб це не було якоюсь травмою. Але все ж таки, якщо це в житті буде, така якась певна травма, я сприймаю це як задачу, яку він повинен вирішити в своєму житті. Ми зустрічались, але я знову помахала ручкою, і сказала, що що такого більше ніколи не буде, тому що людина не змінилась. І знаєте скажу так, гештальт був більше зі мною, ніж з дитиною. Я зрозуміла, що йому потрібна я, а не дитина”, — заявила зірка з гіркою посмішкою на обличчі. – “Ну тобто там вже такі пішли штуки, я обірвала і сказала: “Ні, все, не треба”. Я розуміла, що на дитині це погано відображається і він починає задавати питання, чому ось так. Все, краще не треба! У нього там своя сім’я, яка почала там теж якісь права качати і я сказала: “Ні, це не про мене”, — зізналася акторка.

Дане зізнання прозвучало у рамках сюжету популярної програми про знаменитостей “Життя відомих людей”. Даний момент зірка ставить перед собою задачу виховати спадкоємця таким чином, щоб він ніколи не ображав жінок та не чинив з ними так, як свого часу вчинили з його матір’ю.

Схожі статті