“Прилад показав 1,62 проміле”. 55-річний Остап Ступка влаштував ДТП у центрі Києва: є постраждалі

Відомий український актор та син легендарного Богдана Ступки Остап Ступка влаштував ДТП у Голосіївському районі Києва. На даний момент знаменитість затриманий.

Минулої ночі знаменитий український актор Остап Ступка став причиною дорожньо-транспортної пригоди, яка відбулася у Голосіївському районі. Так, чоловік за кермом свого Range Rover влетів у запарковану Mitsubishi у центрі міста, виїхавши на зустрічну смугу.

ДТП сталося о 23:45 на вулиці Федорова. При цьому повідомляється, що водій перебував у нетверезому стані, за що йому в перспективі світить позбавлення волі.

Остап Ступка влаштував ДТП у центрі Києва

Остап Ступка влаштував ДТП у центрі Києва

Як повідомляє ТСН, в результаті аварії є постраждалий. Мова йде про водія Mitsubishi. Чоловік отримав численні травми та був направлений каретою швидкої допомоги до найближчої лікарні. Натомість Остапа Ступку було затримано на місці.

Попередньо повідомляється, що актора можуть позбавити волі строком на 3 роки, а також полишити прав на керування транспортними засобами строком на 5 років. Також мережею вже активно шириться інформація, нібито зірка намагався домовитися з представниками поліції, але в даному питанні потерпів поразку.

Відповідне повідомлення про затримання актора з’явилося на офіційній сторінці Національної поліції України в соціальній мережі Facebook.

“Під час перевірки його на стан сп***ння прилад Драгер показав 1,62 проміле”, – йдеться у повідомленні поліції Києва.

На даний момент знаменитість поки що не дає жодних коментарів представникам преси. Його команда, сім’я або адвокати також зберігають мовчання. Журналісти платформи Вісті намагалися зв’язатися з Остапом Богдановичем та отримати його коментар, але чоловік не визнав свою провину та заявив, що “усі чують дзвін, та не знають де він”.  Також чоловік дав зрозуміти, що має намір з’явитися на виставі, яка запланована найближчим часом.

Остап Ступка одружився на студентці
Остап Ступка влаштував ДТП у центрі Києва

Примітно, що декілька років тому актор давав ексклюзивне інтерв’ю, в якому мова зайшла про вживання напоїв, і тоді Ступка запевнив, що у даному питанні необхідно обов’язково мати міру. Мовляв, велика кількість акторів пішла з життя саме через “зеленого змія”.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.