Екс-дружина Володимира Кличка Панеттьєрі розсекретила, де знаходиться їхня 8-річна дочка: “Так буде краще”

Всесвітньовідомий український спортсмен Володимир Кличко є батьком восьмирічної дівчинки на ім'я Кая Євдокія, яка народилася у його стосунках з американською акторкою.

Володимир Кличко та Гейден Панеттьєрі здавалися ледь не найкрасивішою парою в українському шоу-бізнесі, адже попри життя у Голлівуді боксер ніколи не забував про своє коріння, регулярно з’являвся в Києві та не забував про своїх шанувальників.

Володимир Кличко і Хайден Панеттьєрі
Екс-дружина Володимира Кличка Гейден Панеттьєрі розсекретила, де знаходиться їхня дочка

Папараці активно слідкували за його особистим життям і вслід за його спільними виходами в світ разом з красунею Гейден до ЗМІ потрапляли ексклюзивні кадри. Пара проживала у цивільному шлюбі. Офіційний статус Панеттьєрі у цих стосунках — екс-наречена Кличка.

Екс-дружина Володимира Кличка Гейден Панеттьєрі розсекретила, де знаходиться їхня дочка

Серйозна тріщина у стосунках з’явилася у пари тоді, коли акторка народила їхню спільну дочку. У красуні розпочалася серйозна депресія, з якою вона не могла впоратися і замість того, аби звернутися за допомогою вдавалася до не надто надійних допоміжних засобів.

Колишня Кличка Гейден Панеттьєрі зі своїм новим хлопцем Браяном Гікерсоном
Екс-дружина Володимира Кличка Гейден Панеттьєрі розсекретила, де знаходиться їхня дочка. Гейден зі своїм новим хлопцем Браяном Гікерсоном

Під час розставання було прийнято рішення, що маленька дочка повернеться на батьківщину разом зі своїм батьком. Коли Гейден полегшало, вона публічно заявила про те, що Володимир забрав дівчинку незаконно, скориставшись неадекватним станом її матері.

Втім, вона запевняє, що якби він пояснив їй свою позицію, вона не була проти і все відбулося-б так, як Кличко і влаштував.

Зараз спадкоємиця спортсмена знаходиться не в Україні, хоча до початку повномасштабної війни перебувала в Києві разом зі своєю бабусею. На даний момент її місцезнаходження приховане, але акторка запевняє, що регулярно бачиться з дівчинкою та підтримує з нею зв’язок.

Не так давно жінка знову пережила драму в особистому житті, адже роз сталася зі своїм бойфрендом Браяном Гіркенсоном. Однак на даний момент пара знову разом і налагоджує свої стосунки. Лікування Гейден також проходить успішно і вона сподівається на те, що зможе проводити з дочкою набагато більше часу.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?