“Врятуємо Свидовець”: реперка Альона Альона почала збір підписів на петицію про захист гірського масиву

Щодня ми чуємо звідусіль про те, що людство на грані екологічної катастрофи. Дехто залишається осторонь цієї проблеми, а дехто докладає всіх зусиль задля того, щоб вирішити її.

Захищати природу — це обов’язок кожного з нас. На жаль, зараз людство на грані екологічної катастрофи. І поки весь світ потерпає від затоплень та землетрусів, знаходяться й ті, хто цілеспрямовано намагається знищити довколишнє середовище. Що вони роблять? Вони вчиняють справжній екоцид. І в ці моменти важливо, щоб суспільство не стояло осторонь, а боролось із несправедливістю. У цьому питанні дієвою є підтримка з боку медійних персон. І сьогодні ми поговоримо про реперку Альону Альону, яка активно намагається захистити гірський масив.

Коротко про Альону Альону

Альона Альона — це українська реперка, яка отримала популярність у 2019 році за допомогою дебютного альбому Пушка. До початку своєї співочої кар’єри дівчина працювала вихователем у дитячому садку. Втім, одного дня вирішила кардинально змінити свою сферу діяльності й втілити давню мрію в життя.

Альона Альона робила чимало колаборацій із популярними виконавцями, такими, як Монатік, Kalush та інші. Крім того, вона активно пише пісні для українських зірок. Однією із них є текст до пісні “Вільна”, яку заспівали Юлія Саніна та Тіна Кароль.

Реперка веде сторінку в Instagram, яка налічує зараз більше 375 тисяч підписників. Власне, цим дівчина активно користується і публікує цікаві матеріали.

Днями Альона Альона створила петицію і розпочала збір підписів для того, щоб надати Свидовцю статус заказника.

Що сталося?

Альна Альона розповіла, що нещодавно з’явилась інформація про те, що унікальний гірський масив Свидовець, що знаходиться на Закарпатті, планують спаплюжити. На місці масиву забудовники хочуть звести великий гірськолижний курорт, тим самим знищивши майже півтори тисячі гектарів флори.

Співачка створила петицію для того, щоб надати Свидовцю статус заказника. Саме це зможе зберегти його від забудови та знищення.

Схожі статті

Танцювала балет і стала домогосподаркою: чим не догодила перша дружина Юрія Горбунова, що пішов до Осадчої

Продюсер Юрій Горбунов рідко розповідає про свою колишню родину - дружину, яка була старша на 10 років і приймальню дочки, але якщо запитають, то обов'язково відповідає.

“Ніхто не бачив цього”: Євген Клопотенко зізнався, що порушив правила проєкту “МастерШеф” задля перемоги

Відомий кухар Євген Клопотенко зізнався, на що йому довелося піти заради перемоги у 5 сезоні наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф".

Не все так ідеально: як виглядає волосся Кароль насправді – без перуки та професійної допомоги стилістів

Співачка Тіна Кароль на публіці завжди намагається виглядати ідеально. У цьому їй допомагають стилісти та візажисти. А як виглядає зірка, коли професіоналів поряд немає?

Наталія Могилевська “ненароком” показала свою розкішну автівку: джип ціною в нову квартирку (ФОТО)

Співачка Наталія Могилевська похвалилася своєю елітною дорогою машиною, яка за останній рік об'їздила тисячі кілометрів бездоріжжям - горами та путівцями.

Це ще не межа: мама Дана Балана вразила новими “талантами” і виглядом. Їй 66 років, а як дівчинка-підліток

Мама молдавського співака Дана Балана, якій виповнилося 66 років, вразила своєю фізичною формою і не лише. Чим цього разу здивувала неперевершена Людмила Балан.

Мармурова підлога, мармурові стільці і браві красені позаду: Ольга Сумська показала, як живе у розкошах

Популярна українська актриса Ольга Сумська вирішила оновити інтер'єр своєї квартири, де мешкає з чоловіком Віталієм Борисюком та молодшою дочкою Ганною. Що з цього вийшло.