Чому виють “вовчиці” куди зник з української естради жіночий улюбленець Олег Винник та чи повернеться назад

Усенародний улюбленець, підкорювач "вовчиць", один з найгарячіших чоловіків українського шоубізу — мова йде саме про Олега Винника. Не дивно, що після спалаху повномасштабної війни чимало фанів були збентежені різким зникненням співака зі всього медійного простору.

В чому його тільки не підозрювали: і втеча з України, і невиліковна хвороба, і продажність ворожій естраді…  Що ж саме трапилось з Олегом Винником і чим він займається зараз?

Останній пост в його Інстаграмі датується ще 24 квітня 2022 року, коли артист вирішив привітати українців з Великоднем. Після того навіть в соцмережах запанувала тиша. До цього співак робив лише кілька публічних заяв, зокрема ту, де він висловив проукраїнську позицію і сказав, що пишається нашими захисниками. Останні ж його концерти скасовували ще до повномасштабної війни через поганий стан здоров’я.

Чутки про те, що Олег Винник серйозно хворіє та зараз лікується і проживає у Берліні, підтверджували безліч людей. Відома телеведуча Міла Єрємєєва розвіяла міфи про національні погляди співака своїм коментарем на подкасті “Gloster FM”.

Що трапилося з Олегом Винником
Що трапилося з Олегом Винником знає Міла Єрємєєва

“Я знаю, що зараз відбувається з ним. Тому поки [в новий український шоу-бізнес] його не берем… Там не справа в якихось патріотичних історіях. Ні. Олег — український артист, підтримує Україну, але в нього поки перерва, пов’язана зі здоров’ям”, — сказала вона.

Зокрема схожу думку висловлював і близький друг артиста — настоятель храму Іверської ікони Божої Матері Віталій Трач. Він заявляв, що попри тяжкий стан, Олег Винник прагне бути корисним для України і допомагає через свій благодійний фонд “Вовчиця”. Цю інформацію також підтверджувала й адвокатка співака: він передає з Німеччини автомобілі на потреби ЗСУ, сам займається їх закупівлею.

Олег Винник, швидше за все, не любить афішувати свою благодійність для української армії, а робить добрі справи тихо. Фонд “Вовчиця” співпрацює і з іншими благодійними установами, а про закупівлі машин чи дронів дізнаємося з офіційної сторінки фан-групи Олега Винника.

Чи можна фанатам скоро сподіватися на повернення всенародної зірки?

Інформацію про те, чим саме хворіє співак та настільки серйозно, не афішують. Єдине, що нам відомо: Олег Винник не може зараз давати благодійні концерти та навіть стояти на сцені. Про це в одному зі своїх інтерв’ю говорила лідерка офіційного фан-клубу “Вовчиця” Наталія Барон, що підтримує з ним зв’язок. Та, попри все, у шанувальників ще є надія на повернення свого кумира: Олег Винник продовжує працювати над своїми піснями та записує їх у студії.

Куди зник Олег Винник: зізнання фанатів
Куди зник Олег Винник: зізнання Наталії Барон

Коли в співака з’являться сили на те, щоб знову вийти в публічний простір, невідомо. Та справжні його фани сподіваються на швидке одужання та повернення, адже справді скучили за новими хітами “підкорювача вовчиць”.

Схожі статті