Хіменес-Браво і Ярославський безсильні: Мартиновській після виїзду з України за кордон не здають житло

Оля Мартиновська багато років прийшла на шоу "МастерШеф" заради того, аби довести собі, що вона вміє неперевершено готувати і може долати будь-які перепони на своєму шляху до мрії.

Зараз Оля дуже успішна у сфері кулінарії, адже та дівчинка, яка перемогла колись на кулінарному шоу, перетворилась на впевнену в собі жінку, яка знає, яка її мета та на що вона здатна. Досвіду Мартиновської довіряють колеги, учасники нових сезонів легендарного “МастерШеф” та гості закладів, в яких жінці пощастило бути шефом на кухні.

Оля Мартиновська не може знайти житло

Участь у шоу це одне, але освіта у найкращій кулінарній школі у Франції дала Олі змогу здобути неоціненні знання та навички, які вона на своєму шляху дуже вміло втілює в життя та досягає успіхів. До війни у Мартиновської все життя базувалося у Києві, але тепер вона живе не лише в Україні. Перший час, коли лише почалися бойові дії з боку росії, Ольга разом з донечкою Вірою поїхала до Франції – це улюблена країна Олі. Але там жінці було нелегко знайти житло та роботу. Майже півроку Мартиновська сиділа без постійної роботи, цей період дався їй складно. Та світ не без добрих людей, і в певний момент Ользі допоміг один ресторатор, який дав їй змогу стати шефом на кухні.

Але потім ситуація склалась таким чином, що жінці потрібно було повернутися в рідний Київ та розпочати роботу над новими сезонами “МастерШеф”. Тому, на певний період Оля разом з донькою приїхали до столиці. А ось коли вже закінчився контракт на сезон, то Мартиновська знову вирішила повернутися за кордон.

Але, як відомо, з житлом у Європі все набагато складніше, ніж в Україні. Важко знайти квартиру, тому що там це все оформлюється інакше, офіційно. Тобто, ти не можеш просто так десь жити, треба оформляти спеціальні документи. Тому, поки що Олі знову не пощастило з пошуком житла. Хоча пошуки вона розпочала ще у Києві, а це було трохи менше ніж місяць тому.

Оля Мартиновська

Та й на жаль, жодні зв’язки не допомагають Мартиновській, тому що вирішити проблему з житлом на відстані також важко. Але Оля не опускає руки та продовжує активно шукати вихід з ситуації.

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?