Ліфтинг, ендосфера і гіпокситерапія: на що йдуть заради вічної краси Оля Полякова, Анна Богдан, Надія Матвєєва

Кожна жінка бажає виглядати якомога молодшою за свій вік, скільки б років їй не було, оскільки жіноча краса не може існувати довго без допоміжних засобів. Процедури, гарний догляд, косметика, спосіб життя, спорт.

Всі жінки у 25+ починають перейматися стосовно малесеньких зморшок, про стан шкіри, стан організму, загальний вигляд. Адже коли тобі 18 та хоче скоріше вирости та стати тією крутою жіночкою з фільму. Але всі ми розуміємо з часом, що свою юність треба цінувати. Так, багато хто у 20, 22 не вміє правильно доглядати за шкірою, фарбуватися та крізь 10 років дивиться на своє фото і думає: “Боже, як я на вулицю виходила”. Проте цінують стан шкіри, без зморшок.

Але не варто забувати, що косметологія розвивається і зараз існує безліч процедур, які дійсно омолоджують та зберігають вашу красу надовго. Потрібно лише мати змогу звернутися до косметолога й дізнатися, що підходить саме вам. І також розуміти, що регулярно треба відвідувати косметолога й робити не лише апаратні процедури, а ще й доглядові. Комусь вистачає уколів краси, а комусь потрібно щось інше. Немає універсального рецепта краси та молодості. Ми всі різні, тому, самолікування завжди є небезпечним та ризикованим.

Надя Матвєєва

Наприклад, телеведуча Надя Матвєєва ретельно слідкує за своїм здоров’ям та станом шкіри, тому регулярно відвідує косметолога й робить ще одну оздоровчу процедуру, яка знижує рівень стресу в організмі та розслабляє. Вона має назву Гіпокситерапія.

Оля Полякова

Також Оля Полякова не приховує, що регулярно ходить до косметолога і коле собі ботокс та робить інші процедури краси. І результат, як то кажуть, на обличчі. Тому, не варто думати, що єндосфера чи ліфтинг – це розкручені та бездієві слова. Також Оля робить собі спеціальний масаж для обличчя, який допомагає зняти набряки.

Аня Богдан

Анна Богдан хоч і не перетнула ще навіть відмітку 35+, а вже піддається процедурам краси, і не лише доглядовим. Тому, вона зараз має вигляд молодої дівчинки. Тож, виглядати неймовірно доглянутими та мати здорову шкіру можливо лише з використанням процедур краси. На жаль, така наша жіноча правда.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.