Надя Дорофєєва та Міша Кацурін відзначили першу річницю стосунків: перемогло кохання

Надя Дорофєєва вже рік перебуває під постійною критикою зі сторони підписників, колег, незнайомців, тобто, диванних критиків. І все це через її бажання бути щасливою та кохати.

Дорофєєва вже цілий рік зустрічається з ресторатором та фуд-блогером Мішею Кацуріним. Обидва вони стали просто ворогами всього народу через свої почуття. Звісно історія любовного чотирикутника й досі здається дивною. Але в житті бувають ситуації ще гірше, тому ця ситуація не найдивніша. Але через те, що всі вони є відомими людьми, то їхня історія пригорнула до себе багато уваги та нерозуміння з боку оточення.

Так вийшло, що Надя з Мішею швидше за Дантеса і Кацуріну зрозуміли, що між ними є почуття закоханості, вони стали винними. Тому саме ця парочка отримувала критику на свою адресу. Спочатку Надю сильно засуджували, потім це дійшло й до Михайла. Але якщо перший час Надя стримувала свої емоції, то згодом вирішила відповісти та зізнатися публічно, що вона закохана, щаслива та просто живе так, як хоче.

Було багато запитань з приводу того, як саме склалися стосунки Дорофєєвої та Кацуріна, але чіткої відповіді не було. І кілька місяців тому, пара випустила спільний трек, де вони розповіли історію свого кохання. Ця пісня стала відповіддю на запитання.

Зараз вже ні Надя, ні Міша не соромляться демонструвати свої почуття та час, який вони проводять разом. І це дуже мило, адже кохання, яке перемагає всі хейти, всі засудження варто поваги. І ця пара разом, з підтримкою одне одного змогли пережити найважчі періоди свого роману. Та тепер вони нічого не приховують та нічого не соромляться.

Надя та Міша

Вчора Кацурін і Дорофєєва відзначили рік своїх стосунків, і попри все, це був незабутній рік стосунків, наповнений щастям, підтримки, взаєморозуміння та поваги одне до одного.

Схожі статті

Коли королева вже не ти: Каменських, Таюне, Мейхер – зірки, які назавжди втратили колишню популярність

Ще два роки тому вони були на піку популярності та користувалися безмежним коханням багатомільйонної аудиторії шанувальників, які не пропускали жодного концерту..

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.

Мама Камалії у шкіряному костюмі засвітилася на вокзалі: проводила доньку до Англії. Повертати Захура?

Мама найбагатшої співачки України Камалії засвітилася на вокзалі у надзвичайно незвичайному екстравагантному образі, який підкреслював її індивідуальність.

Євген Кошовий чесно розповів, чи зіпсувалися стосунки “Кварталу-95” з Оленою Кравець, яка від них пішла

Олена Кравець вже протягом тривалого часу працює над власними творчими проєктами. Ексколега артистки Євген Кошовий розповів, чи змінились їхні стосунки після, того як Кравець пішла з "Кварталу-95".

Колишня кохана Андрія Данилка розповіла про те, як негарно його покинула: навіть не розмовляли після цього

Знаменита українська акторка Радмила Щеголова, яка колись тісно співпрацювала з Андрієм Данилком вперше розповіла про стосунки з ним та відповіла на питання про роман.