Ані Лорак назвала розлучення з Налчаджиоглу “травмою” і розповіла, як все було насправді: плакала кожен день

Знаменита скандальна виконавиця Ані Лорак дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому вперше розповіла, як намагалася оговтатися від розлучення з колишнім чоловіком.

Офіційний розрив зі своїм обранцем у житті Ані Лорак стався 2019 року. Даній події передували 2 роки розлуки: співачка та бізнесмен жили окремо і намагалися адаптуватися до нової реальності, що обидвом давалося нелегко.

Ані Лорак розповіла про розлучення з Муратом Налчаджиоглу

Ані Лорак з донькою та колишнім чоловіком
Ані Лорак розповіла про розлучення з Муратом Налчаджиоглу

Шанувальникам здавалося, що останні декілька років Кароліна досить непогано справлялася з кризою, але нещодавно вона дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому розкрила, що насправді отримала травму, від якої довго не могла оговтатися. Зірка багато плакала та зачинялася в кімнаті.

По-перше, у мене були особисті травми, на особистому фронті. Переживала я це дуже важко. Зрозуміло, що ти приховуєш, не показуєш свої емоції, і думаєш, як би знайти вихід. Знаєш, і зберегти себе. Тому знаєш дуже багато часу витрачала… І психологи були, йога, книги, закривалась в кімнаті  плакала під ковдрою, от знаєш, були такі стани, що ти ось просто плачеш, і можеш про плакати півдня. Якісь такі дивні панічні стани. А влітку минулого року я поїхала у Грецію, щоб присвятити час наповненню себе, відсипатися, медитувати, шукати відповіді на питання, йога, книги, спілкування з природою. Коли дуже складно, іноді буває дуже корисно там не знаю обійматися з деревами і спілкуватися з природою”

Примітно, що паузу у кар’єрі через емоційний стан Кароліна зробила саме після того, як стало відомо про заручини її колишнього чоловіка Мурата. Бізнесмен зробив пропозицію руки і серця своїй дівчині Лілії. Однак, незадовго до повідомлення в мережі ходили чутки про воз’єднання Мурата та Кароліни. На той момент підприємець не був у стосунках з візажист кою, а зі співачкою досить добре проводив час, через що шанувальники не приховувала надії, що артистка та її колишній все владнають та знову будуть разом.

Зараз Ані Лорак зустрічається з іспанцем на ім’я Ісаак. Пара не живе разом і зустрічається, перебуваючи в різних країнах. Тим не менш, обидва активно їздять у гості та проводять разом час.

Схожі статті

“Іноді цього недостатньо”: 25-річна Даша Квіткова розповіла, на чому тримався її шлюб з Нікітою Добриніним

Подружжя Добриніна та Квіткової стало першою та останньою на цей час, парою, що побралася після "Холостяка". Шанувальники проєкту були неабияк розчаровані дізнавшись про їх розлучення.