Від поцілунку з почуттям до демонстративної холодності: чому Фреймут і Педан більше не спілкуються?

Дружба, яка зароджується на телебаченні завжди привертає до себе увагу глядачів, адже інтригує розуми та залишає за собою багато запитань. Що ж сталося між Олександром Педаном та Ольгою Фреймут?

Під час співпраці у ранковому шоу “Підйом” Олександр Педан, Сергій Притула та Ольга Фреймут змогли не просто налагодити стосунки, а стати справжніми друзями. За їхньою роботою було приємно спостерігати, адже неможливо підробити гармонію у взаєминах, взаєморозуміння та абсолютну доброзичливість.

Чому Фреймут і Педан більше не спілкуються. Оля Фреймут, Сергій Притула та Олександр Педан на Підйомі

Ба більше, з часом глядачі почали помічати хімію між Сергієм та Ольгою, а також прониклися неймовірною душевністю Олександра, який ніколи не здавався зайвим у цьому трикутнику.

Чому Фреймут і Педан більше не спілкуються

На фотографіях з різноманітних заходів герої нашої статті завжди обіймалися та демонстрували прекрасне ставлення одне до одного. На зйомках однієї з програм Фреймут навіть пристрасно поцілувала свого колегу в губи, після чого почалися чутки про їхній імовірний роман.

Чому Фреймут і Педан більше не спілкуються

Але кохання так і не сталося, і ба більше, незабаром Педан припинив своє спілкування з телеведучою. Що ж послужило причиною для розбрату? Не так давно шоумен дав ексклюзивне коментар щодо екс-подруги.

Він підкреслив, що не знаходиться з нею у конфлікті, але спілкування майже зійшло на нанівець. Про причину такої зміни шанувальники здогадувалась і досить давно: Олександр також був другом Сергія Притули, і коли між ним та Фреймут почали відбуватися конфлікти, то Педан опинився посеред двох вогнів.

“Я з Фреймут спілкуюсь нормально. Дітей не хрестили разом, на дні народження не ходимо, але обов’язково вітаємо”

Ольга підвела колегу під час зйомок програми “Хто зверху”, раптово покинувши канал, а згодом образила його на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, оприлюднивши його привітання, які він надіслав їй в особисті повідомлення. Педан зізнався, що не викреслив Фреймут зі свого життя, але вона пішла з нього досить природньо і самостійно. Це просто стало наслідком усього пережитого цієї трійці.

Схожі статті

Соломія Вітвіцька потрапила у конфуз в ефірі 1+1: довелося передавати текст, прикриваючись

Ведуча новин Соломія Вітвіцька потрапила у смішний конфуз в прямому ефірі на каналі "1+1". Цього разу зі своєю задачею не впорався звичайний ґудзик.

Куди зник ведучий відомого ТВ-шоу “Піранії” Андрій Шабанов – розпочав нове життя

Телеведучий Андрій Шабанов був зіркою "Нового каналу", але неочікувано зник з телеекранів, залишивши мільйонів українців у невідомості - де він зараз?

Персональний водій та квартира в столиці: Євген Клопотенко зізнався, скільки витрачає на місяць

Переможець 5-го сезону "МастерШеф" Євген Клопотенко вперше розповів, скільки коштів йому потрібно для комфортного життя в столиці. Спойлер: сума немаленька.

Не всім так жити: який коштовний подарунок отримала Tayanna від екс-обранця – ділянка на Балі

Наразі Tayanna холостякує, але у своєму житті у неї було чимало чоловіків і кожний з них відзначився по-своєму, наприклад, подарунками - що найкоштовніше дарували співачці?

“Не знаємо, як це сталося”: Мірошниченко розповіла про зміни у стосунках між названими дітьми

Дружина популярного українського ведучого Тимура Мірошниченка Інна вразила зізнанням про зміну взаємин між їхніми прийомними дітьми. Пара не змогла це проконтролювати.

Анастасія Приходько розповіла, без чого залишила свого законного чоловіка: “Це великий гріх”

Після новини про те, що Анастасія Приходько повторно пішла під вінець співачка вийшла на зв'язок та розповіла, що відбувається. Усі деталі в нашому матеріалі.