Сіла і не змогла піднятись: Маша Єфросиніна розповіла про те, як сіла на шпагат на зйомках “Педан-Притула шоу”

Кожен із нас потрапляє в різні казуси. У такі моменти важливо не соромитись того, що відбулось, а не боятись відпустити незручну ситуацію. Деякі зірки навчились ставитись простіше до свого минулого й охоче розповідають смішні історії.

Вміти посміятися над собою — це справжній талант. Усі ми люди, і кожного в житті траплялись ситуації, про які надзвичайно ніяково згадувати. Когось досі не відпускають казуси зі школи, хтось не охоче розповідає про свій перший день на роботі. Класною та корисною навичкою є вміння відпускати ці інциденти і не заглядати в минуле. У цьому дуже допомагає підтримка близьких людей.

У випадку, якщо такої підтримки немає, то у нагоді стають зірки. Так-так, дуже часто кумири допомагають своїм прихильникам пережити ніякові моменти й рухатись далі. В українському шоу-бізнесі є чимало зірок, які дуже близькі з аудиторією і багато чого не соромляться говорити. Так, наприклад, днями Маша Єфросиніна поділилась смішною історією зі зйомок проекту “Педан-Притула шоу”.

Шпагат, який запам’ятався на все життя

Українська телеведуча та блогерка Маша Єфросиніна в крайньому випуску свого YouTube-шоу “ДоросліДівчата” з Олею Поляковою розповіла історію про те, чому вона більше не може сісти на шпагат. На знімальному майданчику один із ведучих шоу запитав у дівчини, чи може вона зробити щось цікаве, що вразить глядачів. Не довго думаючи, Маша Єфросиніна заявила, що зможе зробити шпагат. Втім, головною проблемою стало те, що телеведуча не розігрілась перед виконанням вправи.

Маша єфросиніна розповіла про казус на зйомках Педан-Притула шоу
Маша єфросиніна розповіла про казус на зйомках Педан-Притула шоу

Вона різко приземлилась на підлогу та відчула сильний біль в ногах. Виявилось, що Маша Єфросиніна розірвала собі зв’язки. Попри те, що ситуація не дуже смішна, свою оповідь блогерка супроводжувала сміхом, і додала, що на секунду їй здалось, що вона почула, як рвуться її зв’язки.

Після цього випадку дівчина більше не може сісти на шпагат навіть попри те, що активно займається пілатесом та стрейчінгом. Вишенькою на торті стало те, що режисери програми вирішили вирізати цей фрагмент, тому глядачі так і не побачили цей феєричний шпагат телеведучої. Втім, головне, що тепер Маша Єфросиніна почувається добре і змогла вилікувати травму, хоч і не до кінця.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.