Знайшлася колишня дружина Сергія Притули: харизматичній красуні після розлучення дісталася двоярусна квартира

Ні для кого не секрет, що відомий телеведучий та громадський діяч Сергій Притула вже має за плечима одне розлучення та сина від першого шлюбу. Про те, якою ж є колишня дружина українського шоумена та чи продовжують вони спілкування навіть після того, як Сергій Притула знайшов іншу, читайте далі в статті.

Про особисте життя відомого волонтера, громадського діяча, телеведучого та актора Сергія Притулу насправді відомо багато. Здається, український шоумен і не приховує деталі про свою сім’ю, а ділиться фактами свого життя з відданою аудиторією.

Зі своєю другою дружиною, Катериною Сопельник, ведучий познайомився під час роботи на Новому каналі. Вона тоді була його продюсеркою. Одружилася пара в 2015 році і разом до сьогоднішнього дня.

Сергій Притула з другою дружиною
Сергій Притула з другою дружиною

З харизматичною брюнеткою та першою дружиною — Юлією Андрійчук — Притулі не вдалося зберегти романтичні стосунки. Колишня пара намагалася втримати шлюб заради спільного сина, що народився в 2008 році, але це в них не вийшло і розлучення було неминучим.

Сергій Притула з колишньою дружиною Юлією
Сергій Притула з колишньою дружиною Юлією

Як все склалося?

Ще 16 років тому Сергій Притула познайомився з красунею Юлією в рідному місті, з якого й походить — в Тернополі. Як виявилося, почуття пари не змогли витримати випробування часом, та й сам ведучий підтверджує, що не міг поєднувати роботу та сім’ю. Шлюб не виправдав сподівань і пара спокійно прийшла до рішення розлучитись. Але, як запевняє сам шоумен, вони й далі продовжують спілкуватися, але вже як друзі. Ведучий навіть зізнався, що син колишньої пари також позитивно ставиться до такого рішення.

Напевно й на те, що другий шлюб Притули виявився вдалим та міцнішим, повпливала спільна сфера роботи подружжя.

Юлія Андрійчук також вийшла заміж вдруге і народила другу дитину від нового чоловіка. Шоумен через таку радісну звістку підтримав колишню кохану і навіть подарував їй двоярусну квартиру.

Сергій Притула зі своїми дітьми та теперішньою дружиною
Сергій Притула зі своїми дітьми та теперішньою дружиною

Зараз же Сергій Притула щасливий в другому шлюбі та крім сина від першої дружини виховує ще двох гарненьких донечок  — Соломію та Стефанію.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.