Педан чи Притула: стало відомо, кого з колег більше любила головна ревізорка країни Оля Фреймут

Оля Фреймут дуже відома українська телеведуча, яка зробила свою кар'єру завдяки впертості та харизмі, а також Оля має досить гострий розум, який допоміг їй створити власний образ на телебаченні.

Свою роботу на телебаченні Оля розпочала з ранкового шоу “Підйом” разом з Олександром Педаном та Сергієм Притулою. Це тріо було дуже яскравим, тому, їхні ефіри щоранку дивилась вся Україна протягом 10 років. І це вже можна вважати неймовірним успіхом.

Педан, Притула, Фреймут

Також антуражу додавало те, що вони втрьох дружили в реальному житті, й могли спілкуватися в ефірах на своїй хвилі, і це було неймовірно гарно, оскільки вони задавали настрій на весь день всім українцям. Але був певний момент, який досить не вписався в історію реальності.

Річ в тому, що Олі часто почали приписувати романтичні стосунки, то з Педаном, то з Притулою. І це дійсно дивувало, адже обидва чоловіки були та є одруженими і Ольга ніколи не давала приводів для таких думок. Так, мало хто й до сьогодні вірить у дружбу між чоловіком та жінкою. Але вона насправді є, і ця зіркова трійка точно є доказом цього.

Але чутки у нашому світі, звісно, ніколи не бувають аргументованими, тому вийшло так, що почергово Фреймут у народі зводили то з Притулою, то з Педаном. Але Оля дійсно колись трохи ніжніше спілкувалась з Сергієм, і можливо саме, тому що з екранів телебачення всі ці історії виглядають перебільшеними, тому, й люди почали це помічати й думати що Ольгу та Сергія дійсно пов’язували романтичні стосунки.

Підйом

Але Фреймут і сама вже давно має чоловіка, до того ж законного, і ним став відомий гендиректор Нового каналу, за якого, до речі Ольга достатньо довго боролась. Але врешті-решт їй вдалося завоювати серце свого майбутнього чоловіка та батька діточок.

Схожі статті

Мурат Налчаджиоглу познайомився з третьою потенційною тещею – з кожним разом жіночки все молодші та молодші

Колишній чоловік Ані Лорак турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу із задоволенням проводить час із новою коханою та її ефектною мамою. Здається, вони ровесники?

15-річний син Джеджули і Санти Дімопулос показав свій рівень життя в Дубаї: яхта, вечір, модельні дівчата

Син шоумена Андрія Джеджули та співачки Санти Дімопулос, який нещодавно приїжджав до України, засвітився на яхті у Дубаї на дні народження подружки. Як відреагував тато?

Мати рідна не впізнає: Настя Каменських обрізала чуб і зробила гульку – від кучерів не залишилося й сліду

У свій День народження Настя Каменських постала у дуже незвичайному образі. Вся увага на нову зачіску з модним чубчиком-шторкою. Потап уже відреагував.

“У мене двоє дітей”: Слава Дьомін здивував зізнанням і показав усім дорослих “дочку” та сина (фото)

Відомий український шоумен Слава Дьомін, який уже давно веде свій особистий Ютуб-канал, де бере відверті інтерв'ю у знаменитостей, уперше зізнався, що має доньку.

Збільшилася вп’ятеро: Ані Лорак вразила своїми новими фото – на початку не впізнав навіть друг Кіркоров

Співачка Ані Лорак показала нові фотографії, на яких її зовсім не впізнати. Лише обличчя залишилося тим самим - все інше збільшилося на кілька розмірів.

Три смужки та рюші: Тіна Кароль засвітилася у сукні за 64 тисячі гривень – “За таке навіть 10 не віддала б”

У Мережі озвучили вартість одного з останніх сценічних нарядів Тіни Кароль – білу сукню з мінімальною витратою тканини. За що артистка сплачує такі гроші? Є причина.