Ані Лорак не живе з коханим-іспанцем Ісааком Віджраку, тому що є його коханкою: “Дружина знає і закриває очі”

Знаменита російська співачка українського походження Ані Лорак не так давно повідомила про те, що знаходиться у стосунках з іспанцем. Втім, користувачі давно підозрювали, що в них не все чисто.

До харизматичного та постійно посміхаючогося Ісаака у аудиторії одразу ж з’явилася серйозна увага. Складалося враження, ніби тренер не відходить від артистка і серйозно з нею займається. Не ігнорувала публіка і натяків на любовні відносини.

Але головною причиною, за якою преса та шанувальники відмовлялися від думки, що між співачкою та тренером щось є — контент на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Чому Ані Лорак не живе з коханим-іспанцем Ісааком Віджраку

Новий бойфрен Ані Лорак
Новий бойфрен Ані Лорак

Так, ще декілька місяців тому у його блозі можна було знайти безліч фотографій з русявою жінкою та маленькою дитиною.

Характер кадрів говорив про те, що у Ісаака та красуні близькі відносини. Коли ж прозвучала новина про його стосунки з Ані Лорак ці фотографії з його акаунту зникли.

Найлогічніше, що приходить в голову — чоловік розстався з іншою через почуття до Кароліни. Однак, блогер Беспалов нещодавно повідомив, що насправді Ані Лорак знаходиться в статусі коханки і це навіть не є якоюсь таємницею.

“Лорак його коханка і це не є секретом. Тим паче його дружина знає і закриває на це очі”, – зазначив Беспалов.

Кароліна ж не так давно зізнавалася про те, що зі своїм новим бойфрендом разом не живе. Ба більше, їх розділяє неймовірна відстань. Лорак проживає на території російської федерації, у себе вдома, хоча і складалося враження, що вона знаходиться в Іспанії. Втекти та осісти за кордоном їй не вдалося.

Тим часом Ісаак живе на своїй батьківщині. І бачиться пара не так часто. Востаннє вони їздили разом на відпочинок в Арабські Емірати.

За словами Кароліни, її бойфренд також приїжджав до неї в гості додому, познайомився з її друзями та провів час у москві.

Нагадуємо, що раніше на особистій сторінці тренера в соціальній мережі Instagram з’являлася публікація, в якій він закликав людей відмовитися від критики чужої позиції. Лорак дуже позитивно відреагувала на даний пост, що лише підсилює враження, що таким чином Віджраку підтримав ані у її конфлікті з українцями.

Схожі статті

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?