Кого мільйонер Вадим Буряковський проміняв на Олю Полякову: розірвав любовний трикутник він-дружина-коханка

Відома українська співачка Оля Полякова розповіла, як розвивалися її стосунки з чоловіком Вадимом, і через що обидвом довелося пройти. Всі деталі в статті.

Знаменита українська співачка Оля Полякова ніколи не приховувала того факту, що зі своїм чоловіком Вадимом познайомилася, коли він був одруженим. Зустріч відбулася на корпоративі, де красуня, будучи нікому не відомою, але привабливою та талановитою, виступала для підприємців. Артистку запросили за стіл, і вона одразу ж підкорила усіх присутнім своїм неймовірним почуттям гумору. Зовсім скоро між майбутнім подружжям розгорівся роман.

Оля Полякова розповіла про стосунки з Буряковським
Оля Полякова розповіла про колишню дружину Вадима Буряковського

Однак, Оля одразу ж затребувала, щоб чоловік розійшовся зі своєю дружиною, якщо він хоче бути з новою коханою.

Оля Полякова розповіла про колишню дружину Вадима Буряковського

У пари дітей не було, тож розставання було легким. При цьому Полякова наполягає: до того, як Буряковський прийняв рішення про розлучення, нічого серйозного між ними не було. А вже незабаром співачка дізналася, що вагітна.

Для Вадима це було неймовірно важливо, адже тривалий час він хотів мати дітей, але такого шансу не отримав. Короткий роман з молодою співачкою приніс йому подарунок долі — спадкоємицю Машу.

Оля Полякова розповіла про колишню дружину Вадима Буряковського

Велика різниця у віці не стала для пари проблемою, хоча Вадима неодноразово попереджали, що вона збанкрутує його, а потім покине. Про це співачка розповіла у розмові з Машою Єфросініною. Оля довела, що не тільки була перспективною дружиною для бізнесмена, але й може самостійно досягти успіху, багатство, а також стати незалежною.

Полякова зовсім не приховує, що часом у їхньому шлюбі стаються кризи. Наприклад, після початку повномасштабної війни, коли артистка разом зі своїми дочками була вимушена евакуюватися настала довготривала розлука, яка переросла у певні непорозуміння.

Та коли Оля повернулася додому, Вадим буквально просив її покричати, щоб будинок наповнився нею та її енергією. Варто відзначити, що минулого року також активно пліткували про розлучення співачки та бізнесмена, однак Оля одразу спростувала цю інформацію і попросила тих, хто її поширює, припинити це робити.

Схожі статті

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.