Анатолій Анатоліч зізнався, які суми грошей щомісяця витрачає на дітей: “Найдорожче обходиться навчання”

Анатолій Анатоліч відомий український теле та радіоведучий, який зробив неймовірно успішну кар'єру у медіафері. Він має багато прихильників, але й хейту в свою адресу він вислуховує немало.

Анатоліч багато працює та намагається утримувати всю свою родину, а вона у нього далеко не маленька, адже він багатодітний татусь. Анатолій разом з дружиною Юлією виховує трьох донечок та одного довгоочікуваного сина. Але народження малюка, на жаль, припало на повномасштабну війну, і майже весь час він прожив окремо від свого зіркового татуся. Але навіть на відстані він відчував сильну любов і турботу.

Анатоліч з доньками

Весь рік Анатоліч мотався у Францію, де тимчасово жила його родина, і оскільки чоловік не міг довго знаходитися без спілкування з дітьми та дружиною, він по можливості їздив у Францію, оскільки мав таку можливість і там насолоджувався спілкуванням з дочками й сином.

Але бути багатодітним татусем доволі дороге задоволення, і в останньому інтерв’ю Анатоліч розповів, скільки приблизно йому потрібно грошей аби утримувати трьох дочок та сина з дружиною, а ще й у військовий період за кордоном.

“Більше 100 тисяч точно, з цього велика сума йде на школу, на проїзд, на їжу, плюс музична школа, й дорога туди, тобто на бензин. Підгузки дуже дорогі, посидіти десь усією родиною, теж виходить недешево” – розповів Анатоліч.

Тож, оскільки його діти навчаються у школі, та ще й мають хобі, то все це обходиться чоловікові не дешево, але Анатоліч не єдиний годувальник у родині, тому їхній родині вже трохи легше у цьому випадку. Адже у сучасному світі ціни дійсно дуже сильно зросли й забезпечувати дітей стало неймовірно дорого. Тому, перед тим, як завагітніти, варто оцінити, чи потягнете ви цю дитину, адже дитина має рости у гарних умовах, і ні в чому не потребувати. Й з кожним роком ці потреби у дитини будуть лише зростати.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?