Будував з Христиною, а житиме з Катериною: Володимир Остапчук привів у свій будинок мрії нову 22-річну дружину

Після скандального розлучення зі своєю другою дружиною у відомого телеведучого Володимира Остапчука залишилося спільне з нею майно. Про те, кому ж тоді дістанеться двоповерховий особняк, нажитий експарою, читайте далі.

Звістка про те, що відомий телеведучий країни, Володимир Остапчук розлучився зі своєю вже другою дружиною сколихнула у свій час всіх спостерігачів. Пара розійшлася восени 2022 року.

Після розриву стосунків з другою дружиною, нотаріусом Христиною Горняк, телеведучий зізнався про роман з набагато молодшою, 22-річною журналісткою Катериною Полтавською. Тоді після цього скандалу Володимир Остапчук одружився вже втретє.

Христина Горняк та Володимир Остапчук
Володимир Остапчук з колишньою дружиною

І якщо нам відомі не всі подробиці з життя експодружжя, то деталі їхнього розлучення з’являються й досі. Зокрема, колишня пара будувала величезний двоповерховий будинок в передмісті Києва — вони планували оселитися там після завершення будови. Постало питання: кому ж тепер належатиме ця нерухомість, якщо Володимир Остапчук уже має нову красуню-дружину.

Кому належить “сімейний” будинок?

Після розлучення зіркову пару засипали питаннями про те, хто буде мешкати в новозбудованій оселі. І Христина Горняк у своїх соцмережах лише коротко прокоментувала, що все майно, яке було нажите колишнім подружжям, є спільним. Тоді як сам Володимир Остапчук, який за чутками спонсорував більшу частину будівництва, це питання оминув.

У той же час телеведучий поділився з відданими підписниками на своїй особистій сторінці в Instagram яскравими фото на фоні привабливого світлого будинку, що його вони планували з Христиною Горняк як спільне помешкання. Особняк виглядає вже практично готовим разом з білою огорожею та декоративними насадженнями довкола.

Володимир Остапчук на фоні свого будинку мрії
Володимир Остапчук на фоні свого будинку мрії

Чи переїде Володимир Остапчук з дружиною Катериною в спільно нажитий з екскоханою будинок поки невідомо. Але новоспечена пара вже з’їхалася разом в нову спільну квартиру в Києві.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.