Мішина вперше розповіла, чому викреслила Еллерта з життя після примирення в Буковелі: “Все, до побачення”

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому вперше розповіла, через що не відповідає на повідомлення Олександра Еллерта.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт прийняли рішення про розставання влітку 2021 року. Гуморист не приймав даної ситуації і неодноразово намагався повернути собі екс-кохану.

Ксенія Мішина вперше розповіла, чому викреслила Еллерта з життя

І варто відмітити, що Ксенія, очевидно, надавала йому шанси. Адже зірка отримувала розкішні квіти від колишнього, інколи проводила разом з ним час і хоча, говорила про те, що возз’єднання не станеться, таки була разом з ним в Буковелі. Свого часу ця інформація потрапила до інформаційного простору через Наталку Денисенко, яка заявила, що бачила пару на курорті.

Ксенія Мішина вперше розповіла, чому викреслила Еллерта з життя

Олександр Еллерт показав на кого проміняв Ксенію Мішину
Ксенія Мішина вперше розповіла, чому викреслила Еллерта з життя

Втім, сама Ксенія відреагувала на дану новину дуже жорстко, а після заявила, що вони з Олександром розійшлися назавжди і попросила користувачів більше ніколи її не асоціювати з ним. Така суворість викликала багато питань, але Ксенія відмовилася відповідати на них навідріз, повністю закриваючи цю тему.

Сам Олександр поїхав з України через декілька місяців після даної події. Чоловік емігрував до Сполучених Штатів Америки і по сей день знаходиться там. Натомість Ксенія перебуває в Києві і навіть дала інтерв’ю, в якому відповіла, чому не хоче говорити про стосунки з ним.

“Все, я ж сказала, ми розсталися. Все, до побачення. Ну щось там писав, але я не відповідаю”

Ба більше, Славі Дьоміну все ж таки вдалося дізнатися, що сталося після початку повномасштабної війни в Україні, коли молоді люди опинилися в Карпатах.

“Знищував морально, давай так”, — поділилася Ксенія.

Мішина вперше заявила про те, що Олександр знову допустив помилку по відношенню до неї і поводився таким чином, що їй довелося попрощатися з ним назавжди і викреслити його з життя.

Нагадуємо, що рік тому Олександр також давав інтерв’ю Славі, в якому розповів, що зробить усе можливе, щоб повернути Ксенію. Зокрема він заявив, що усвідомив усі свої помилки, і якщо йому буде наданий другий шанс, їх не повторить. Втім, розповідь Ксенії говорить про те, що поведінка Еллерта по відношенню до неї не змінилася.

Схожі статті

До мільярдера Мохаммада Захура були незавидні кандидати: всі чоловіки найбагатшої співачки України Камалії

Особисте життя найзаможнішої співачки України — Камалії — сповнене любовних інтриг і несподіваних поворотів. Багато чоловіків намагалися завоювати її серце до мільярдера Мохаммада Захура.