Володимир Остапчук розповів про скандал із Кіркоровим, з яким запалював 2 роки тому: “Послав його 24 лютого”

Знаменитий український телеведучий Володимир Остапчук вперше розповів, чим завершилося його спілкування з Філіпом Кіркоровим, з яким він познайомився на відпочинку.

Майже 3 роки тому Володимир Остапчук разом зі своєю дружиною Христиною Горняк потрапив у гучний скандал у зв’язку зі своїм знайомством з Філіпом Кіркоровим на курорті.

Володимир Остапчук розповів про скандал із Кіркоровим

Зірки добре провели час і телеведучий активно опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео та фото з співаком. Ще тоді користувачі поставилися до даного контенту неоднозначно, адже деякі були були проти артистів з російської федерації через політичну ситуацію. Однак Володимир не давав себе критикувати і ставив користувачів мережі на місце.

Володимир Остапчук розповів про скандал із Кіркоровим

Пізніше з’ясувалося, що поп-король того вартий не був. Спочатку між зірками сталася сварка через те, що Остапчук не відкрив подарунок Кіркорова у прямому ефірі, а 24 лютого спілкуванню зірок пройшов остаточний кінець, адже Володимир вирішив послати поп-короля, який підтримав режим в російській федерації.

“Послав його нах*р, відправив його в бан. А він: “Чао тоді, і йдеш в бан”. Я прям відчуваю, як він це говорив. І у мене в профілі номер телефону мого помічника. 24 увечері мені дзвонить мій Владик, і він: “Володю, будь ласка, не виставляйте нічого про Кіркорова, мені кадировці дзвонять”, – розповів Остапчук у шоу “Хто ти?”

Нагадуємо, що раніше з’являлася інформація, нібито Філіп Кіркоров не в захваті від дій російської федерації, але свої інтереси намагався врятувати, а тому мовчки продовжує підтримувати режим. При цьому інсайдери розповідали, що все вийшло не так, як гадалося і Кіркорову не вдалося зберегти своє старе життя.

Наприклад, більш за все поп-король любить Євробачення, на яке їздить кожен рік, і в якому активно бере участь як продюсер виконавців, тощо.

Причому сам Філіп Кіркоров не є за національністю росіянином. Раніше говорили про те, що чоловік є болгарином, але насправді його у нього вірменське прізвище від батька, а по лінії матері він єврей. У артиста нерухомість в Сполучених Штатах Америки і багато родичів, які живуть в Європі.

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?