Оля Полякова розповіла Міцкевичу, якою дружиною стала для Вадима Буряковського: навіть не третя

Оля Полякова дуже популярна українська співачка, а віднедавна ще й телеведуча, життя якої, звісно, дуже цікавить українців. Особливу зацікавленість викликає особисте життя жінки.

Полякова завжди може здивувати своїх прихильників, і це може бути будь-що. оскільки її характер непередбачуваний, тому вчинити Оля може все що завгодно. Характер Ольги непростий, але з нею буде весело точно, до того ж завжди. Адже ця співачка полюбляє робити щось дуже голосно й з розмахом.

Полякова з чоловіком

Але у молодості Полякова не була така смілива, оскільки було мало досвіду життєвого та творчого. Тому, колись у житті Олі були періоди, в яких вона дуже важко приймала рішення. І колись навіть вона не могла розійтися з хлопцем. Але в той момент вона вже познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком Вадимом Буряковським.

Тоді ще Вадим був одружений, а з Ольгою просто товаришував, він тоді став для молодої дівчини психологом та другом. І навіть, намагався її звести зі своїм другом. Та нічого не вийшло, тому що Полякова не могла кинути свого колишнього та чітко висловити чи готова вона до нових стосунків. Тому чоловік пішов і сказав, щоб вона розібралась у собі.

А ось Буряковський з її життя нікуди не зник, тому що вони стали одне для одного дуже близькими людьми. Оля розповідала у “Дорослих дівчатах” про те, що вона на той момент розуміла, що симпатична Вадиму, але ж він був одружений, а вона мала незавершені стосунки. Та в певний момент дівчина попросила Вадима вирішити питання з її хлопцем, і після цього почалися їхні стосунки, але лише тоді, коли він розійшовся з першою дружиною.

Кадр з шоу

Та у шоу “Він готує. Вона керує” Оля часто відверто розмовляє з колегою Владом Міцкевичем. І часто ці розмови бувають про особисте. Тому, в одному з випусків, Полякова пригадала, яка вона за рахунком дружина у Буряковського, і виявилось, що лише друга. А до цього Вадим багато років прожив з першою дружиною.

Схожі статті

Не все так ідеально: 41-річна Катя Осадча показала, як виглядає насправді – коли всі фільтри відключені

Зірка "Світського життя" Катя Осадча після дня народження показала, як виглядає її обличчя поблизу без фільтрів та фотошопу. Не все вдалося сховати за щільним шаром гриму.

Виглядати вдома на всі 200: Злата Огнєвіч показала стильний спортивний костюм для домашнього затишку

Співачка Злата Огнєвіч запропонувала варіант спортивного костюму під туфлі на підборах. Одяг можна носити вдома, а як потрібно вийти в магазин, слід швидко вдягнути взуття.

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.

Модна парочка: схудла на 10 кілограмів Матвієнко у топовому костюмі засвітилася з Мірзояном у Вашингтоні

Українські артисти Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вийшли на зв'язок з-за кордону. Парочка з'явилася в дуже стильному вбранні на тлі Капітолія у Вашингтоні.

43-річний Потап шукає Рай для Землі: репер дізнався, де саме можна знайти таке місце і це не про Каменських

Репер Потап випустив нову пісню разом із співачкою Katarina. Поки що можна почути лише частину цього треку, але українцям ця пісня вже неабияк полюбилася.

Юлія Саніна показала, як можна класно виглядати в перламутровій сукні: цей образ підійде кожній жінці

У образи співачки Юлії Саніної, без перебільшення, закохуються її прихильники. Саме так вони говорять про нову перламутрову сукню зірки в якій вона була під час концерту.