В очікуванні третьої дитини: вагітна Світлана Тарабарова написала звроушливий альбом дитячих пісень

Останні декілька років дитячий медіапростір активно розвивається. З'являються нові якісні українськомовні програми, мультфільми та різні шоу. Музична індустрія також не стоїть на місці. Українські виконавці починають поступово випускати пісні не тільки для дорослої аудиторії, але й не забувають про найменших.

Хто може зрозуміти потреби дітей краще, аніж батьки? Певно, що ніхто. Певний час існувала проблема браку контенту для дітей. Мова йде про мультфільми, розвивальні шоу та програми, а також пісні. На щастя, з кожним роком асортимент медіапродукції збільшується, і діти мають змогу обирати саме те, що їм до вподоби.

Днями українська співачка Світлана Тарабарова презентувала новий музичний альбом для маленьких діток. Читайте далі, щоб дізнатись про новинку детальніше.

Мама знає краще

Українська співачка Світлана Тарабарова є багатодітною мамою. У жінки є 4-річний син Іван та донечка Марія, якій майже три роки. Також зараз співачка при надії, й найближчим часом народити третю дитину. У своєму блозі в Instagram жінка показує, як проходять будні її діток. Оскільки вона багатодітна мама, вона знається на потребах малечі. Крім того, вона, як ніхто інший розуміє, яких медіапродуктів бракує дітям.

Тому на своїй сторінці вона опублікувала коротеньке відео та допис, у якому співачка презентувала новий музичний альбом для дітей під назвою “Дитячий альбом”. Туди увійшли 7 пісень та одна мелодія для того, щоб малеча краще засинала. Концепція альбому полягає в тому, що кожна пісня описує конкретну частину дня. Так, наприклад, Тарабарова написала пісню “Прокидайся”, яка допомагає дітям прокидатись легше. Також в альбомі є композиція про сніданок та колискова.

Особливу увагу привернуло відео, яке супроводжувало цей пост. На відео співачка разом зі своїми дітками танцює під фрагменти пісень із нового альбому. В коментарях підписники захоплювались сімейною ідилією. Крім того, під публікацією чимало прихильників розповіли про те, як нові пісні стали улюбленими композиціями їхніх дітей.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?