“Мрія з самого дитинства” – Влад Міцкевич скоро презентує кліп на свою першу пісню: Полякова допомола?

Владислав Міцкевич вже достатньо відомий український кухар, ресторатор, амбасадор меню для ресторанів, та, віднині ще й телеведучий. Але в екс-учасника "МастерШеф" є ще одне хобі.

Популярність прийшла до Влада після участі у кулінарному шоу країни “МастерШеф”, де він два рази дійшов до суперфіналу, але перемогу так і не виборов. Можливо, він прийде ще раз, але вже без емоцій та покаже, що він гідний перемагати, а не лише доходити до фіналу.

Влад Міцкевич

В обох сезонах Міцкевич був дуже яскравим учасником та досить сильним противником для інших. Влад часто потрапляв у чорні фартухи, але з гідністю отримував білі за успішне проходження конкурсів на виліт. Він не міг не залишити слід у пам’яті кожного глядача, оскільки його харизма нікого не може залишити байдужим.

Саме з цього шоу й почався професійний шлях Влада, спочатку він зосередився на роботі з ресторанами, меню, шефством та дуже багато часу приділяв цьому. А також намагався знайти вільні віконця для родини, яка на той момент була повноцінною. Адже зараз вже Міцкевич розлучений та виховує сина Володю, від колишньої дружини Наталі, яка підтримувала його на “Битві сезонів”.

Довго та старанно Влад дійшов до мети і зрозумів, що публічність йому не завадить, тому він пройшов кастинг на роль ведучого шоу “Він готує. Вона керує”, де його колегою стала епатажна співачка українського шоу-бізнесу Оля Полякова.

Під час зйомок Міцкевич і Полякова дуже потоваришували й навіть зараз вони досі спілкуються, зустрічаються та зідзвонюються. Ще рік тому Владислав не міг навіть уявити собі, що з ним поруч буде стояти Оля Полякова, та ще й стане для нього подругою.

Сторіс Влада

Але зараз увага Влада зосереджена на творчості, в якій Оля може бути порадником, адже Міцкевич незабаром випустить свій перший кліп на пісню, яку заспіває сам. І як виявилось, це була мрія кухаря з дитинства.

Схожі статті

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.

Аліна Гросу зізналася, що закрутила роман з іншим у шлюбі з бізнесменом Комковим: “У нас почалися стосунки”

З моменту розлучення Аліни Гросу та Олександра Комкова пройшло вже багато років, і нарешті деяка інформація на цей рахунок вже почала виходити назовні.

Що приховує Маша Єфросиніна: відомий блогер розкрив головну таємницю супер-леді – не все так ідеально

Скандальний блогер Богдан Беспалов стверджує, що знає найголовнішу таємницю успішної телеведучої, люблячої матері та дружини Маші Єфросініної. Зірка ретельно приховує її.