“Я в неї перший чоловік”: Остапчук зізнався, як наважився на стосунки з Полтавською, яка молодша на 16 років

Володимир Остапчук вперше розповів про те, що думає на рахунок великої різниці у віці зі своєю третьою обраницею Катериною Полтавською. Усі деталі в статті.

Минулого року стало відомо не тільки про розлучення Володимира Остапчука та його другої дружини Христини Горняк, але й про нову жінку у його житті. Мова йде про 22-річну красуню Катерину Полтавську, яка досить швидко підкорила серце телеведучого, і як поговорюють, стала його офіційною дружиною.

Христина Горняк та Володимир Остапчук
Володимир Остапчук зізнався, як наважився на стосунки з Катериною Полтавською

Аудиторію збентежило одразу декілька нюансів. По-перше, Володимир знову досить швидко оговтався від розлучення і з головою поринув у новий роман. А по-друге, між новими партнерами досить велика різниця у віці — 16 років.

Володимир Остапчук зізнався, як наважився на стосунки з Катериною Полтавською

Нова дівчина Остапчука шукає йому працівників
Володимир Остапчук зізнався, як наважився на стосунки з Катериною Полтавською

Пара намагалася приховувати в стосунки, але користувачі мережі швидко розсекретили особистість нової дівчини шоумена.

А нещодавно Володимир вперше розповів про те, як наважився на стосунки з красунею, яка от-от і могла б годитися йому в дочки. Відповідь прозвучала у розважальній програмі на YouTube-каналі “Мекнув — відповідай”.

“Я десь на другий тиждень стосунків дізнався, що я в неї перший чоловік буду. І вона після того що сказала: “І я з тобою цілувалася, до речі, з першим”, — вразив зізнанням ведучий. – “Вона не париться з приводу віку до речі, що в нас 16 років різниця у віці. А я тупо перший місяць, десь півтора, тупо парився. А потім я зрозумів, що в 22 вона доросла зріла людина. І набагато розумніша за більшість жінок, яких я знав в своєму житті”, – додав знаменитість.

Нагадуємо, що декілька місяців тому пара заінтригувала мережу можливим весіллям. Володимир та Катерина досі не прокоментували чутки та не підтвердили інформацію про одруження. Однак, деякі ЗМІ вже пишуть про них як про подружжя. Спільних виходів у світ, а також інтерв’ю телеведучий та його обраниця поки що також не робили.

Схожі статті

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.