Екс-підопічний Кондратюка Віталій Козловський зізнався у проблемах з фінансами: “Виступи не приносять грошей”

Повномасштабне вторгнення внесло корективи в життя кожного українця. Хтось втратив роботу, хтось будинок, а хтось рідних людей. Однак зараз всі працюють над тим, щоб Україна стала вільною.

Війна змінила кожного із нас. Українці назавжди втратили своє минуле життя. Однак, попри це, люди намагаються адаптуватись до сьогоднішніх реалій та зробити все, щоб в Україні запанував мир. Кожен із нас працює на своєму фронті заради спільної мети. Хтось лагодить інфраструктуру, хтось підтримує економіку країни за допомогою власного бізнесу, а хто захищає нас усіх на передовій.

Українські зірки також зіткнулися зі зміною звичного стилю життя. Тепер вони співають та виступають не заради розваги людей, а заради допомоги українським військовим. Одним із таких людей є співак Віталій Козловський.

“Виступи не приносять гроші, але вони найдорожчі”

Український співак Віталій Козловський вчора на своїй сторінці в Instagram оприлюднив світлини зі свого останнього концерту. В описі під фото він розповів, що після початку повномасштабної війни виступи майже не приносять грошей. Втім, співак аж ніяк не жаліється на це, а навпаки акцентує на тому, що ці концерти — найдорожчі. Віталій подякував українським захисникам та захисницям за те, що вони дають змогу йому виступати.

Варто зазначити, що Козловський усі гроші, зароблені на концертах, передає на допомогу Збройним Силам України. Вчора, наприклад, він зібрав більше 160 тисяч гривень на придбання автівок для передової.

Коротко про співака

Віталій Козловський — це популярний український співак та заслужений артист України. Вперше про чоловіка почули після його перемоги на пісенному шоу “Караоке на майдані” у 2002 році. Пізніше він зайняв перше місце у проекті “Шанс”, яке є продовженням “Караоке на майдані”. Його продюсером тривалий час був Ігор Кондратюк, із яким вони пізніше перестали співпрацювати через скандал.

Схожі статті

Мурат Налчаджиоглу познайомився з третьою потенційною тещею – з кожним разом жіночки все молодші та молодші

Колишній чоловік Ані Лорак турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу із задоволенням проводить час із новою коханою та її ефектною мамою. Здається, вони ровесники?

15-річний син Джеджули і Санти Дімопулос показав свій рівень життя в Дубаї: яхта, вечір, модельні дівчата

Син шоумена Андрія Джеджули та співачки Санти Дімопулос, який нещодавно приїжджав до України, засвітився на яхті у Дубаї на дні народження подружки. Як відреагував тато?

Мати рідна не впізнає: Настя Каменських обрізала чуб і зробила гульку – від кучерів не залишилося й сліду

У свій День народження Настя Каменських постала у дуже незвичайному образі. Вся увага на нову зачіску з модним чубчиком-шторкою. Потап уже відреагував.

“У мене двоє дітей”: Слава Дьомін здивував зізнанням і показав усім дорослих “дочку” та сина (фото)

Відомий український шоумен Слава Дьомін, який уже давно веде свій особистий Ютуб-канал, де бере відверті інтерв'ю у знаменитостей, уперше зізнався, що має доньку.

Збільшилася вп’ятеро: Ані Лорак вразила своїми новими фото – на початку не впізнав навіть друг Кіркоров

Співачка Ані Лорак показала нові фотографії, на яких її зовсім не впізнати. Лише обличчя залишилося тим самим - все інше збільшилося на кілька розмірів.

Три смужки та рюші: Тіна Кароль засвітилася у сукні за 64 тисячі гривень – “За таке навіть 10 не віддала б”

У Мережі озвучили вартість одного з останніх сценічних нарядів Тіни Кароль – білу сукню з мінімальною витратою тканини. За що артистка сплачує такі гроші? Є причина.