“Не разом”: 35-річна Настя Каменських вразила зізнанням про її стосунки з Потапом після чуток про розлучення

Відома українська співачка Настя Каменських вперше відповіла на запитання про Потапа, заявивши, що вони зараз не разом. Усі деталі в нашій статті.

Минулого року в мережі почали активно точитися розмови про можливе розлучення Насті Каменських та Потапа. Вперше подружжя зіштовхнулося з подібним, адже раніше аудиторія милувалася їхніми надзвичайно ніжними та легкими стосунками. Тоді ж пара вперше спростувала новину про розставання, пояснивши, що таке враження складається через завантажені гастрольні графіки.

Настя Каменських емоційно відповіла, чому в них з Потапом досі немає дітей
Настя Каменських вразила зізнанням про її стосунки з Потапом

Але початок 2023-го виявився ніяким не легшим для зірок. Олексій потрапив у гучний скандал з екс-підопічною Євгенією Гордою, яка звинуватила продюсера у зрадах дружині. Після цього в мережі знову почали пліткувати про імовірне розставання, адже Настя та її чоловік повністю ігнорували заяви виконавиці та не коментували сказане.

Настя Каменських вразила зізнанням про її стосунки з Потапом

Натомість співачка повідомила про те, що ставить на паузу свій концертний тур у зв’язку зі станом здоров’я. За офіційною версією у співачки новоутворення у голосових зв’язках, яке не дає їй фізично виступати. А на благодійному заході, де з’явилася артистка, вона відмовилася відповідати на запитання про чоловіка.

Нещодавно журналісти оприлюднила скріншот листування зі співачкою, де вона повідомляє про те, що на даний момент знаходиться не разом з Потапом. Тобто, Настя Каменських проживає у їхньому маєтку у передмісті, але Олексій не з дружиною.

Настя Каменських вразила зізнанням про її стосунки з Потапом

Нагадуємо, що про одруження пари стало відомо 2019-го року. Новина супроводжувалася серйозним піаром та хайпом, адже, прокинувшись вранці, Фанати побачили численні фотографії з весілля знаменитостей. Пізніше стало відомо, що вони давно разом і побралися в Лас-Вегасі. При цьому пара досі не наважилася на дітей, що дуже непокоїть фанатів.

Настя Каменських із чоловіком Потапом
Настя Каменських вразила зізнанням про її стосунки з Потапом

Не так давно Настя Каменських знову була змушена відповідати на запитання про народження спадкоємців і зазначила, що це їхня особиста справа продюсером, і вони орієнтуються на власні можливості та відчуття.

Схожі статті