Дзідзьо публічно звернувся до фанатів після чуток про “зникнення” та вразив правдою: співак не в Україні

Знаменитий український виконавець Дзідзьо вперше за довгий час вийшов на звʼязок. Де зараз знаходиться зірка та чим займається, дізнайтеся в нашій статті.

Після початку повномасштабної війни в Україні Михайло Хома взяв активну участь в організації благодійних концертів, які проходять на території України і далеко за її межами. Артист неодноразово виступав перед захисниками. Однак, про свої заслуги перед Батьківщиною артист не розповідає, а якщо говорить, то дуже неохоче.

Минулого року зірка навіть потрапив у скандал через свого двійника, який виступав на весіллі. Тоді ж Михайлу довелося звернутися до своїх шанувальників та заявити про те, що у такі складні часи він не співає на корпоративах.

Дзідзьо розкрив жіночі таємниці які його ваблять
Дзідзьо публічно звернувся до фанатів

2023 рік виявився відносно тихим у карʼєрі артиста. Михайло не надто активний у соціальних мережах, і часом здається, що взагалі випав з вітчизняного інформаційного простору. У зв’язку з цим фанати навіть почали обговорювати зникнення співака.

Дзідзьо публічно звернувся до фанатів

Не так давно журналістам вдалося поговорити з кумою артиста Ольгою Цибульською, яка заявила, що Михайло знаходиться у концертному турі з Олександром Пономарьовим, активно допомагає Україні і завжди знаходиться на зв’язку.

Нещодавно і сам Михайло подав голос. Чоловік оприлюднив на особистій сторінці в інстаграм привітання з Великоднем, яке фанати артиста змогли побачити вранці.

Нагадуємо, що незадовго до початку повномасштабної війни співак пережив складне розлучення. Колишня дружина артиста Ярослава дала ряд екскоюзивних інтерв’ю, в яких розповіла, що екс-чоловік не давав їй розвиватися у творчому напрямку, був проти сценічної кар’єри, а також не хотів дітей.

Натомість Дзідзьо публічно повідомив про те, що прийняв рішення розлучитися. Через декілька місяців пара офіційно розсталася. Славія не претендувала на майно музиканта, але отримала у якості відступних елітну квартиру на березі озера. Згодом у мережі почала з’являтися інформація про імовірно невірність жінки у шлюбі з Михайлом. Славії приписували роман з бізнесменом на ім’я Андрій. Сам Михайло неодноразово натякав на неоднозначність їхніх стосунків з екс-дружиною.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?