Настя Каменських зняла обручку і розставила всі крапки над “і” в історії з Потапом: більше немає питань

Знаменита українська співачка Настя Каменських зробила звернення до своїх шанувальників на свято та спантеличила відсутністю обручки. Що відбувається?
Потап і Настя Каменських
Настя Каменських зняла обручку

2023-й для Потапа та Насті Каменських далеко непростий рік. Продюсер потрапив у гучний скандал через свою екс-підопічну. Дівчина публічно звинуватила чоловіка у численних зрадах дружині, а також заявила, що може підтвердити свої слова реальними доказами.

Потап жодним чином не відреагував на сказане, і так само вчинила його дружина Настя Каменських. Лише нещодавно журналістам вдалося отримати декілька коментарів від неї. Зокрема, Настя Каменських дала зрозуміти, що не вірить дівчині, а також повідомила, що з чоловіком вони не розлучаються.

Настя Каменських зняла обручку

На даний момент артистка знаходиться у себе вдома у передмісті. Настя Каменських проходить лікування, так як нещодавно дізналася про новоутворення у голосових зв’язках. Потапа поруч з нею немає. Зірки продовжують знаходитися у розлуці. Так само немає обручки на безіменному пальці зірки. Втім, ці нюанси досить просто пояснюється: Настя Каменських неодноразово говорила, що не носить прикрасу, яка символізує шлюб, так як глядачі постійно зривають її з рук під час виступів.

Натомість Настя Каменських привітала своїх фанатів зі святом. Зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже фото, а у дописі до нього звернулася до шанувальників з маленьким теплим текстом, в якому поділилася своїми побажаннями.

У кадрі артистка постала на своєму дворі, загорнувшись у легкий халат. Звісно, Потапа поруч не видно.

Нагадуємо, що про стосунки пари стало відомо 4 роки тому. Настя Каменських та Потап оприлюднили фотографії зі свого весілля, яке було зігране у київському лісі. Пізніше стало відомо, що по-справжньому зірки побралися багато років тому в Лас-Вегасі. При цьому спочатку продюсер наполягав на тому, що ніколи не зраджував своїй колишній дружині Ірині, але пізніше підтвердив, що факт адюльтеру був, про що він сильно пошкодував.

Від попередніх стосунків у Потапа залишився син Андрій. Настя Каменських натомість жодного разу не ставала матір’ю.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.