Учасниця МастерШеф Поліна Клименко після фото з Ярославським розповіла, як потрапила на проєкт: “Через вуса”

Учасниця популярного кулінарного проєкту "МастерШеф" Поліна Клименко поділилася своїми думками стосовно того, як потрапила на шоу. Детальніше в матеріалі.

Кулінарний проєкт, який користується популярністю у глядачів понад 10 років — прекрасна можливість заявити про себе на всю країну, а також дати потужний поштовх своїй кар’єрі.

Ім’я Поліни Клименко пролунало у четвертому сезоні шоу для професіоналів. У ресторанному бізнесі учасниця вже 5 років, і не дивлячись на свій юний вік може конкурувати з іншими кухарями.

Поліна Клименко розповіла, як потрапила на проєкт

А зважаючи на популярність програми, зовсім не дивно, що Поліна також стає відомою. Дівчина активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Instagram, спілкується зі своїми друзями та глядачами, які підтримують її на шляху до перемоги.

Також героїня нашої статті має можливість відреагувати на нові ефіри, новини та заголовки. Так, преса звернула свою увагу на спільне фото Поліни з Володимиром Ярославським. Увага до красуні одразу ж зросла, а вона в свою чергу жартує на цей рахунок.

Поліна Клименко розповіла, як потрапила на проєкт

Так, Клименко записала та оприлюднила відео, на якому відреагувала на останні заголовки про себе та відомого колегу і відповіла на питання, як потрапила на шоу.

“Через вуса я потрапила на МастерШеф. Через вуса. Люблю вуса”

Пізніше красуня також записала ролик, в якому пояснила, що попереднє відео було жартом. Дівчина зізналася, що отримує неоднозначні емоції від перегляду заголовків про себе, однак, готова до того, що буде з’являтися в інформаційному просторі.

Нагадуємо, що Поліна має п’ятирічний досвід у кондитерській області і прийшла на проєкт заради того, щоб набратися досвіду, а також стати медійною особистістю, про що заявила одразу. Красуня активно працює зі своєю аудиторією і доволі твердо та сміливо крокує вперед назустріч до своєї мрії.

До речі, найулюбленішим суддею учасниці є Володимир Ярославський, який зробив  успішну кар’єру у ресторанному сегменті та може навчити інших кулінарів багатьом речам. Як наприклад, поєднувати правильно продукти, вигадувати унікальні рецепти, які дійсно будуть мати успіх серед гостей ресторанів та швидко і ефективно працювати на кухні.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.