Переможець Холостячки Олександр Еллерт “повернувся” в Київ після зізнання Ксенії Мішиної про їхні стосунки

Знаменитий український гуморист та комік Олександр Еллерт на даний момент знаходиться в еміграції в Сполучених Штатах Америки, звідки раз у раз публічно згадує про Україну.

Олександре Еллерт та Ксенія Мішина не згадували одне про одного в інформаційному просторі майже рік. Після того, як пара зустрілася разом в Буковелі за невідомих причин обидва прийняли рішення викреслити одне одного з життя.

Олександр Еллерт повернувся в Київ

Однак, що саме послужило основою для такого рішення зірки не розповідали. Через декілька місяців Олександр повідомив про те що рушає до Сполучених Штатів Америки. Спочатку шанувальники сподівалися, що мова йде про робочу поїздку або відпочинок. Але минали місяці і стало зрозуміло, що Олександр залишається там назавжди.

Олександр Еллерт повернувся в Київ

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Олександр Еллерт повернувся в Київ

Еллерт знайшов для себе заняття до душі і почав створювати контент про життя в Штатах. У цьому йому звісно допомагала напрацьована лояльна аудиторія.

Відповідні відео можна знайти на його YouTube-каналі. Тим часом Ксенія Мішина активно знімалася у зарубіжному кіно, а також приводила своє тіло в порядок, адже зізнавалася, що була не задоволена вагою та зовнішнім виглядом.

Нещодавно акторка дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше прокоментувала їхній відпочинок в Буковелі і зізналася, що Еллерт знищував її морально. Натомість Олександр прокоментував дану тезу і заявив, що у Ксенії всі абʼюзери.

Повертатися в Україну Олександр має намір лише у рамках благодійного заходу.
Так, нещодавно гуморист взяв участь у невеличкий акції на узбережжі океану.

Учасники витягували квитки та відправлялися у точки, які носять назви українських міст. Олександру як не дивно випав саме Київ, звідки він виїхав рік тому.

Нагадуємо, що Олександр Еллерт неодноразово наголошував, що виїхав за кордон цілком легально. Артист отримав дозвіл і використав його для еміграції. В Україні чоловік залишив дочку Елю, яка минулого року стала старшою сестрою та роботу в студії, де зірка власне не працював більше півроку.

Як відомо, зірки поки що не змогли налагодити особисте життя і досі залишаються самотніми. Тим не менш, можливість возз’єднання відмітають.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.