Олег Винник приголомшив вчинком після року мовчання в Берліні: повелитель вовчиць обриває зв’язки з Україною?

Знаменитий український співак Олег Винник збентежив шанувальників своєю дивною поведінкою в соціальних мережах. Що накоїв повелитель вовчиць?

Як відомо, Олег Винник не є активним користувачем соціальних мереж. Публікації чоловік робив досить рідко, а після початку повномасштабної війни в Україні взагалі припинив виходити на зв’язок зі своїми фанатами.

Валерія Барон повторила стрижку Олега Винника
Олег Винник приголомшив вчинком

Ба більше, преса схильна вважати, що веденням його акаунту займалися спеціалісти, адже місцезнаходження акаунту як і раніше визначається в Україні, хоча артист вже давно проживає в Німеччині, чого навіть не приховує.

Олег Винник приголомшив вчинком

Минулого року артист зробив всього дві публікації: спочатку він публічно заговорив про свою проукраїнську позицію, а після привітав шанувальників з Великоднем. Після цього Олег не подавав жодних знаків і закинув свою сторінку. Нещодавно фанати артиста помітили, що він видалив свою останню публікацію за невідомих причин.

Куди зник з української естради Олег Винник
Олег Винник приголомшив вчинком

Нагадуємо, у зв’язку з втечею артиста за кордон минулого року розгорівся гучний скандал. Тривалий час Олег приховував своє місцезнаходження і не виходив на зв’язок ні з користувачами, ні з пресою. Коли ж поведінкою артиста почали цікавитися його колеги, адвокат Олега вийшла на зв’язок та повідомила, що він перебуває в Німеччині, де проходить лікування. При цьому діагноз співака так і не озвучили.

Юрист посилалася на інформацію про проблеми зі здоров’ям, яку Винник надавав ще до початку повномасштабної війни. Олег скасував декілька концертів через негаразди з горлом. Що стосується його проживання в Німеччині, то шанувальники на стороні артиста, адже Олег проживав в Берліні і до війни, має там квартиру, студію звукозапису, і як подейкують, саме там проживає його син Юліан.

Окрім цього близьке оточення співака постійно ділиться інформацію про передані ним автомобілі на передову. Зірка постійно приїжджає на кордон з Україною і знаряджає захисників автівками. Друзі Винника при цьому наголошують, що ситуація з його здоров’ям критична. Нещодавно блогер Богдан Беспалов взагалі озвучив думку, що у повелителя вовчиця онкологія, але дана теза не підтверджена і існує лише на рівні чуток.

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?