Пішла протоптаним шляхом Мішиної, Брежнєвої і Кароль: Полякова заробляє на продажі косметики власного бренду

Знаменита виконавиця Ольга Полякова пройшла досить довгий шлях від простої дівчини до заможної виконавиці та бізнесвумен. Яке підприємство є у артистки?

Дану практику зірки в усьому світі позичили у американських інфлюенсерів. Слава різного виду та пошиву, будь це багатомільйонний блог або розкішна музична кар’єра дає можливість артисту перетворитися на бренд. Найвідомішою бізнесвумен серед українських співачок є Тіна Кароль, яка вже досить давно продає власний мерч. У поп-діва можна придбати колготки, косметику, парфуми, речі, предмети інтер’єру, тощо.

Оля Полякова заробляє на продажі косметики власного бренду

Оля Полякова показала, як Аліса вишиває
Оля Полякова заробляє на продажі косметики власного бренду

В свою чергу Ксенія Мішина займається магазином косметики, однак на створення власного бренду поки що не наважилася. Віра Брежнєва ж перебуває на ринку декоративної косметики досить довго і змогла зарекомендувати себе. Не так давно у цю нішу потрапила і Оля Полякова, яка також активно створює косметику власного бренду, а також свого часу стала справжнім мемом, коли рекламувала туш для вій та переплутала українські слова.

У просуванні власної продукції Олі Поляковій допомагають розкішні зовнішні дані, адже артистка дійсно вважається дуже вродливою.

Лінійка косметики від Полякової
Оля Полякова заробляє на продажі косметики власного бренду. Лінійка косметики від Полякової

Де знаходиться фабрика артистки, чи постраждала вона під час повномасштабної війни — усе це залишається загадкою, хоча Оля Полякова стверджує, що її продукція зроблена в Італії.

Нагадуємо, що після вторгнення артистка тривалий час була відсутня в українському інформаційному просторі. Зірці довелося евакуювати своїх дітей за кордон. А от чоловік зірки Вадим, не дивлячись на можливість виїхати через рік, все ж таки залишився та взявся захищати свою батьківщину. На даний момент Марія та Аліса Полякової проживають у Великобританії та отримують там освіту.

Тим часом Оля Полякова усіма силами намагається просувати українське, а також пробує себе у ролі телеведучої, що виходить у неї доволі непогано.

Продукція Ольги вельми конкурентна. А зважаючи на харизму та силу духу людини, яка її рекламує щодня, користується шаленою популярністю.

Схожі статті

“Симуляція, в яку ми самі вірили” – Маша Єфросиніна розповіла про дружбу з Притулою та Горбуновим

У нещодавньому інтерв'ю Маша Єфросиніна розповіла про дружбу із зірковими колегами Сергієм Притулою та Юрієм Горбуновим. Як виявилось, спілкування з одним із шоуменів завершилось особистою образою.