“Її зрада перебиває все”: 61-річний Ігор Кондратюк зізнався, чому ніколи в житті не пробачить Ані Лорак

Знаменитий український продюсер Ігор Кондратюк знову прокоментував позицію Ані Лорак та чергові скандали з нею в українській пресі. Що думає зірка?

Скандали навколо Ані Лорак продовжують набирати обертів. Хоча співачка намагалася випасти з інформаційного простору, видалялася з соціальних мереж, давно не спілкується з українською пресою, зірка не припиняє надавати приводів обговорювати свої вчинки.

Ігор Кондратюк зізнався, чому ніколи в житті не пробачить Ані Лорак

Ані Лорак зрадила Україну й втекла в росію
Ігор Кондратюк зізнався, чому ніколи в житті не пробачить Ані Лорак

Не так давно її новий бойфренд-іспанець Ісаак Віджраку поспілкувався з українським блогером Богданом Беспаловим та заявив, що Кароліна не зобов’язана говорити про свою позицію, і просто хоче жити та заробляти. Це наробило багато шуму мережі, адже раніше співачку неодноразово звинувачували у користолюбстві.

Тим часом плітки стосовно того, що Ані Лорак нібито передає гроші на захист України також не вщухають, що для деяких користувачів мережі робить ситуацію дуже неоднозначною.

Що думає Ігор Кондратюк

Не так давно преса поцікавилася у Ігоря Кондратюка, що він думає на рахунок ситуації, в яку потрапила Лорак. Натомість Ігор зізнався, що не бачить сенсу обговорювати дану тему та спекулювати фактами, адже минулі вчинки Ані Лорак не можуть виправити абсолютно нічого.

Ігор Кондратюк
Ігор Кондратюк зізнався, чому ніколи в житті не пробачить Ані Лорак

“Взагалі про неї безглуздо говорити. У неї немає мізків. Померла так померла… Я не бачу жодних конспіративних історій, коли кажуть: “А раптом вона справді донатить по 100 тисяч на ЗСУ.” Я скажу, якщо вона щомісяця донатить по 100 тисяч доларів, чи допомагає підрозділам чи біженцям, це круто, але її публічна зрада перебиває все. Не донать, а скажи: “Я не можу жити в країні-окупантці”, – сказав Кондратюк.

Нагадуємо, декілька тижнів тому Кароліна дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому заявила, що її вижили з українського шоу-бізнесу. Також артистка підкреслила, що не підтримує війну, але ніколи не передавала гроші ні українській, ні російській стороні. Натомість Сергій Притула вирішив поглузувати над артисткою та написав коментар під її публікацією, в якому подякував Лорак за її фінансову допомогу українським військовим.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.