Від кого Ольга Мартиновська народила свою доньку: Володимир Ярославський і Ектор Хіменес-Браво досі бездітні

Відома українська шеф-кухарка Ольга Мартиновська давно реалізувалася як матір і охоче показує своїм шанувальникам улюблену дочку Віру. Від кого ж народилася маленька красуня?

Свою зустріч з Володимиром Ярославським Ольга Мартиновська називає доленосною. Тоді шеф-кухарка була заміжнею за своїм колегою Іваном. У пари народилася спільна дочка Віруня, вихованням якої після розлучення кулінарка займається самостійно.

Ольга Мартиновська та її колишній чоловік Іван Кобець
Від кого Ольга Мартиновська народила свою доньку. Ольга Мартиновська та її колишній чоловік Іван Кобець

Примітно, що зірка не приховує прямого впливу Володимира Ярославського на її шлюб. Хоча пара і не визнає, що знаходиться в стосунках, як вважають шанувальники, Оля відкрито розповіла, що її взаємини з чоловіком почали псуватися саме після того, як у їхнє життя увійшов Володимир.

Спочатку він наніс візит у якості перевіряючого, а потім взагалі став працювати у тому самому ресторані, через що шлюб Ольги дав серйозну тріщину.

Від кого Ольга Мартиновська народила свою доньку

Хто міг би стати парою для Мартиновсткої
Від кого Ольга Мартиновська народила свою доньку

Окрім цього Ольга спочатку поставилася до начальника свого чоловіка з упередженням. Але через деякий час Володимир доведе Ользі, що гідний і її довіри, і дружби.

“Моє уявлення про нього було не найкращим. Але це був лише початок. Як тільки я народила Віру, чоловік прийшов додому з неприємною звісткою: “Ярославський звільнив мене без причини”. У подробиці не вдавався, а я й не хотіла чути. У мене було багато розчарування та злості. Хіба можна залишати молоду родину без прибутку? Моя “любов” до Вови жеврілa”

Хто би міг подумати, що пізніше зірки стануть найкращими друзями, а дочка Івана Віра буде обіймати Ярославського та з задоволенням сидіти у нього на руках.

Окрім цього Віра прекрасно ладнає і з шеф-кухарем колумбійського походження Ектором Хіменесом-Браво. Ба більше, спадкоємиця Ольги називає його своїм хрещеним батьком.

Нагадуємо, що тривалий час героїню нашої статті підозрюють у таємному романі з Ярославським. Однак, пара не підтверджує даних чуток. Втім, думки користувачів мережі на цей рахунок розділяються, адже деякі шанувальники вважають, що насправді Володимир має нетрадиційну орієнтацію. До такого висновку користувачі мережі здебільшого приходять через його таємничий образ життя.

Схожі статті

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.