Після втечі з України 40-річний Влад Яма стривожив новиною про свого єдиного сина Леона: “Що робити далі?”

Знаменитий український хореограф Влад Яма перебуває в еміграції більше року. За цей час родина встигла адаптуватися до нової країни, однак зірка натякнув на проблеми.

Як відомо, після 24 лютого знаменитий український хореограф Влад Яма евакуювався разом зі своєю родиною, про що повідомив шанувальникам далеко не одразу. Зірка залишив на батьківщині своїх батьків, які проживають у Запоріжжі, а також рідного брата-юриста.

Влад Яма показав, як любить Україну
Влад Яма стривожив новиною про свого сина

Влад Яма стривожив новиною про свого сина

Тривалий час зіркова родина ніяким чином не видавала свого справжнього місцеположення. Дружина Ліліана припинила публікувати контент, а Влад присвячував його лише війні. Через декілька місяців артист все ж таки вирішив дати інтерв’ю, в якому зізнався, що емігрував до Сполучених Штатів Америки.

Влад Яма стривожив новиною про свого сина

За рік сім’ї вдалося більш-менш адаптуватися. Леон пішов у початкову школу, а його батько влаштувався вчителем у місцеву школу танців. Чим на життя заробляє Ліліана поки що залишається секретом.

Але навіть попри війну та вимушену втечу родина не зраджує своїм звичкам і веде активний образ життя. Зокрема спадкоємець зірки відвідує уроки брейк-дансу, активно катається на скейті та проводить час з однолітками.

Тим не менш, нещодавно Влад стривожив своїх шанувальників новою заявою. Зірка оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію учбового закладу, де Леон отримує освіту та заявив, що у них з дружиною була розмова з вчителькою. Після цього зіркові батьки думали, що їм робити.

Також знаменитість натякнув на можливе повернення до Києва. Втім, він не описав проблему і не розповів, що саме відбувається з його сином, що змусило його так багато думати.

Українські зірки вважають, що хореограф навряд повернеться додому, адже любить Сполучені Штати Америки і проводив там багато часу навіть до початку повномасштабної війни. Втім, Влад постійно говорить, що думає про Київ, що наштовхує на ідею не бажання зірки розривати свій зв’язок з Батьківщиною. Принаймні зараз.

Нагадуємо, що раніше Влад неодноразово говорив про свою мрію переїхати у Флориду. Кожного року сім’я відпочивала в Маямі близько місяця і перед війною також багато часу провела там.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?