Тепер ще й гумористка: Лілія Ребрик готується до концерту в “Дизель Шоу” – набридла успішна кар’єра ведучої?

Успішна телеведуча Лілія Ребрик змогла стати прекрасною кар'єристкою, хорошою мамою та дружиною. Стало відомо, що жінка готується до участі в новому концерті гумористичного проєкту "Дизель Шоу". Невже вирішила змінити напрямок?

Багато українських дівчат мають свій приклад для наслідування. Для когось Лілія Ребрик стала саме тією, на яку хочеться бути схожою. Ще б пак! Безліч талантів допомогли їй стати тією, ким її бачимо на екранах. Прекрасна ведуча, харизматична акторка театру та кіно й навіть танцівниця – далеко не повний список того, що вміє зірка телебачення.

Участь в легендарному танцювальному шоу “Танці з зірками” розкрила не тільки невгамовний потенціал, а ще й відкрила двері до нового та світлого кохання з танцюристом Андрієм Диким. Пристрасть на паркеті переросла у звичне життя, тому тепер бачимо зразкову сім’ю, яка з кожним роком тільки міцнішає. Талановиті донечки беруть приклад із зіркових батьків. Старша донька Діана у свої юні роки встигла заробити перші гроші. Вона знімається у кіно, як зіркова матуся та бере участь у багатьох танцювальних змаганнях, як тато.

Лілія Ребрик з чоловіком та доньками

Лілія жартує, що все почалося ще тоді, коли була вагітною Діанкою та брала її на знімальні майданчики. Тому, з того моменту можна занотувати початок кар’єри доньки.

Лілія Ребрик про концерт в “Дизель Шоу”

У своєму Instagram-блозі зірка часто поширює інформацію про свої виступи та загальну творчу діяльність. Цього разу змогла здивувати своїх підписників новиною про участь в гумористичному проєкті “Дизель Шоу”, адже в такому амплуа акторку ще не бачили.

Лілія Ребрик розповіла про свою участь в Дизель Шоу

“Дуже насичений зараз графік. Подивіться, скрізь тексти. Це я так вчу, говорю голосно, проговорюю за кермом. Не читаю, просто отак повторюю. 21 квітня в Жовтневому Палаці відбудеться концерт “Дизель Шоу”. Ви здогадалися, хто там буде брати участь? Правильно, я. Ось, до речі, їду на репетицію. Тому, до зустрічі. Запрошую усіх”, – зазначила Ребрик.

Схожі статті

Зайшов не в ті двері: стало відомо, що насправді робив Андре Тан у Лондоні – з’явились неприємні деталі

Відомий український блогер оприлюднив фотографії, на яких можна побачити українського дизайнера Андре Тана у дуже незвичайному образі. Що відбувається насправді?

“Я їх бачила раз на місяць”: вагітна Джамала розповіла про двох молодших дітей, які скоро стануть старшими

Відома українська співачка, хоча й не може приділяти дітям весь свій час, наголошує, що родина - це найцінніше у її житті. Жінка намагається балансувати між кар'єрою та материнством.

“Це мода така”: молода дружина Павліка кардинально змінила стиль – 58-річному чоловікові не сподобалось

Молода дружина Віктора Павліка 29-річна Катерина Репяхова знялася в модній фотосесії у трендовому вбранні, а також кардинально змінила зачіску. 58-річний чоловік не зрозумів.

Мурат Налчаджиоглу познайомився з третьою потенційною тещею – з кожним разом жіночки все молодші та молодші

Колишній чоловік Ані Лорак турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу із задоволенням проводить час із новою коханою та її ефектною мамою. Здається, вони ровесники?

15-річний син Джеджули і Санти Дімопулос показав свій рівень життя в Дубаї: яхта, вечір, модельні дівчата

Син шоумена Андрія Джеджули та співачки Санти Дімопулос, який нещодавно приїжджав до України, засвітився на яхті у Дубаї на дні народження подружки. Як відреагував тато?

Мати рідна не впізнає: Настя Каменських обрізала чуб і зробила гульку – від кучерів не залишилося й сліду

У свій День народження Настя Каменських постала у дуже незвичайному образі. Вся увага на нову зачіску з модним чубчиком-шторкою. Потап уже відреагував.