У них немає дітей, але вони постійно про них говорять: Наталія Могилевська, Руслана Лижичко, Настя Каменських

Бути хорошою мамою – це відповідальна місія для всіх жінок, які наважилися на цей прекрасний крок. Проте є зірки українського шоу-бізнесу, які про материнство ще тільки мріють.

Самореалізація сучасної української жінки не вимірюється лише материнством, але деякі, побудувавши успішну кар’єру, можуть тільки уявляти себе в ролі батьків. Герої нашої статті не стали виключенням.

Наталія Могилевська

Відома українська співачка давно хотіла втілити в життя свою мрію стати хорошою та прикладною матусею, проте запевняє, що їй завжди щось заважало. У свої 47 років жінка мала безліч стосунків, але так і не народила омріяну дитину.

Вагітна Наталія Могилевська
Наталія Могилевська

Офіційно вийшла заміж у 2004 році. Її обранцем став бізнесмен Дмитро Чалий, але вже через рік пара вирішила розірвати недовгий шлюб. Наталія розповіла, що причиною стали щільні робочі графіки, тому на особисте життя часу не залишалося. Цікаво, що зараз співачка активно працює з дітьми й всі з нетерпінням чекають на поповнення в її родині. З початком повномасштабного вторгнення їй вдалося зустріти своє кохання й обіцяє після нашої перемоги поділитися усіма деталями.

Руслана Лижичко

Українська музична виконавиця стала ще більш відомою завдяки представленню України на пісенному конкурсі “Євробачення” у 2004 році. У свої 49 років досі не відчула справжнього щастя від материнства. Зізнається, що зараз народження дитини – одна з головних цілей в її житті.

Руслана Лижичко та Олександр Ксенофонтов
Руслана Лижичко та її чоловік Олександр Ксенофонтов

Артистка розповідає, що в них з чоловіком Олександром не виходить завести первістка з різних причин. Сильна виснаженість організму цьому теж посприяла, адже зараз досить тривожний час, де нам доводиться продовжувати жити, працювати та вірити у краще та світле майбутнє. Зірка додала, що найбільше про дитину мріє її батько, мовляв, щотижня буде телефонувати й питати, коли стане дідусем.

Настя Каменських

Про вагітність цієї особистості ширяться чимало чуток на просторах всіх ЗМІ, але Настя Каменських запевняє, що поки не чекає на дитину, хоча й дуже хоче. Через набрану вагу за період війни її почали вітати завчасно.

Настя Каменських з чоловіком Потапом

За словами жінки, вони з Потапом планують мати спільних малят, але всьому свій час й коли це станеться, зірка пообіцяла відразу повідомити про цю радісну звістку своїм прихильникам у власних соціальних мережах.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.