Потап зізнався, звідки насправді з’явилися чутки про його розлучення з Каменських: немає диму без вогню

Знаменитий український виконавець Потап дав ексклюзивний коментар стосовно його розлучення з Настею Каменських. Чи дійсно пара розсталася?

Хоча Потап та Настя Каменських давно звикли до постійної уваги від преси та глядачів, останній рік навіть для подружжя був доволі напруженим та скандальним. Спочатку Насті Каменських приписували вагітність, а згодом пару почали підозрювати у розлученні. Підлили олії у вогонь зізнання екс-підопічної Потапа Євгенії Гордої про те, що він зраджував дружині на постійній основі.

Потап розповів, хто розпускає чутки про його розлучення з Настею Каменських

Ні продюсер, ні співачка не стали коментувати цей скандал, і підозри аудиторії лише посилювалися. І лише нещодавно Настя заявила, що це була спроба пропіаритися на їхніх іменах, і за її думкою, доволі невдала. Услід за дружиною висловився і її благовірний.

Потап розповів, хто розпускає чутки про його розлучення

 Як Настя Каменських стала між Потапом та його дружиною Іриною
Потап розповів, хто розпускає чутки про його розлучення

Так, нещодавно Потап поспілкувався з журналістами і дав розгорнуту відповідь стосовно звинувачень на його адресу та пліток про розлучення з дружиною. Чоловік заявив, що в них з Настею Каменських все в порядку і розставатися вони поки що не збираються. Стосовно Євгенії він дотримався позиції своєї благовірної і також заявив, що усе сказане було заради піару.

“У кожного свій спосіб піаритись. Якщо ці люди не знають, як зробити так, щоб про них говорили іншими способами, окрім варіанту пропіаритись на наших з Настунею іменах, – будь-ласка, нам не шкода, ми не жадібні. У нас із Настею все добре, розлучатись не збираємось”, — заявив Олексій в інтерв’ю.

Нагадуємо, що не так давно Настя Каменських поставила на паузу свій концертний тут через проблеми зі здоров’ям. Повідомлення про новоутворення у голосових зв’язках надійшло одразу після скандалу з “коханкою” Потапа — наступного дня. Під час реабілітації співачка знаходилася у їхньому будинку на Київщині, однак без продюсера, що лише посилило підозри фанатів стосовно розлучення пари.

Також Потап прокоментував скандал навколо його нової пісні про волонтерів, заявивши, що хотів надихнути та замотивувати українців, і в жодному разі не мав наміру когось образити.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?