Зірка “Жіночого кварталу” Сопонару зізналась, чому її коханий не кличе її заміж: натякала на весілля не раз

Знаменита українська акторка Ірина Сопонару вперше розповіла, чому досі не вийшла заміж за свого обранця Ріса з Великобританії. Усі деталі в статті.

Минулого року знаменита українська акторка та гумористка Ірина Сопонару вперше розповіла про свого коханого-британця. Тривалий час красуня жила на дві країни, постійно роз’їжджаючи між Великобританією та Україною. До цього роману у зірки не було серйозних стосунків, але саме з Рісом вона відчула себе щасливою та готовою до створення сім’ї.

На момент повномасштабного вторгнення в Україну пара перебувала на батьківщині Ірини. Акторка неодноразово говорила про те, що саме присутність коханого допомогла їй морально впоратися з цим випробуванням та втриматися на ногах. Бойфренд забрав акторку до себе у Великобританію і там познайомив з родиною, яка прекрасно її прийняла.

Ірина Сопонару зізналась, чому її коханий-британець не кличе її заміж

Ірина Сопонару
Ірина Сопонару зізналась, чому її коханий-британець не кличе її заміж

Нещодавно Ірина дала ексклюзивне інтервʼю для програми “Життя відомих людей”.  Акторка зізналася, чому вони досі з обранцем не наважилися на весілля. Виявляється, акторка неодноразово натякала на бажання отримати пропозицію, однак Ріс запевняє, що в нього є свій план.

“Він каже, що має свій план. І все має йти так, як має йти. Мені теж не хочеться, знаєте, нікого там змушувати. Або якось цей процес стимулювати. Мені хочеться, щоб це було бажання чоловіка. І мені хочеться, щоб він зробив так, як він це бачить”, – пояснила артистка.

Ірина Сопонару зізналась, чому її коханий-британець не кличе її заміж

При цьому молода людина вже познайомився з родиною акторки. Ба більше, він навіть вивчає мову, щоб без проблем спілкуватися зі своєю обраницею та її рідними.

Нагадуємо, що раніше Ірина також розповідала про свої плани на поповнення в родині. Власне, акторка не тільки не готова до народження в неї первістка, але і запевняє, що навряд на це наважиться. Мовляв, якщо раніше не була впевнена у своєму бажанні ставати мамою, то зараз навіть про це і не думає.

Зараз зірка активно займається творчістю і бере участь у благодійних концертах, які даються не тільки на території України, але і далеко за її межами.

Схожі статті

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.