“Я не хотів зачепити почуття”: Потап відповів на критику своєї пісні “Волонтер”, яку висміяли Скрипка і Дантес

Творчість буває різною. У когось картини Моне не викликають жодних позитивних емоцій, на відміну від вуличних графіті. І навпаки. Однак, буває так, що за свою творчість артисти отримують шквал критики, на яку потрібно відповідати.

Після початку повномасштабного вторгнення, відбувся справжній бум в українській музичній індустрії. Співаки та співачки почали активно випускати пісні на воєнну тематику. У когось треки виходили чуттєвими та ліричними, а чиїсь роботу відносили до розряду шароварщини (тобто зображення української культури виключно на основі стереотипів). Чимало культових українських артистів потрапили до цього списку. Втім, є ті, хто окрім сміху та іспанського сорому, викликав обурення громадськості.

Настав час вибачень

Популярний український репер Потап днями дав інтерв’ю для видання “Афіша bigmir”. Власне, це перше велике інтерв’ю із чоловіком за період повномасштабної війни. Інтерв’юер поставив чимало запитань, що стосуються особистого життя Потапа. Певна річ, що скандали він не оминув стороною.

Прозвучало запитання про те, що Потап думає про хвилю хейту, яку спричинив його нещодавній трек під назвоб “Волонтер”. Чоловік доволі об’ємно відповів на нього. Репер заявив, що його треки завжди були доволі екстравагантними, різкими та резонансними. Попри це, він наголосив, що не мав на меті образити почуття своїх слухачів. Потап зізнався, що пісня була написана, щоб висловити слова вдячності волонтерам, завдяки яким військові досі гідно тримають оборону.

Прев'ю кліпу на скандальну пісню Потапа
Прев’ю кліпу на скандальну пісню Потапа

Також він зазначив, що у кожної людини музичний смак різниться, тому хейтери були та будуть завжди. Попри це, репер перепросив у тих, кого зачепив та образив текст пісні.

А з чого весь сир-бор почався?

Варто нагадати, що суспільне обурення виникло внаслідок публікації пісні Потапа під назвою “Волонтер”. Значна кількість слухачів невдоволена підтекстом треку. На їхню думку, Потап зневажив усю роботу волонтерів, порівнявши їхню цілодобову титанічну роботу з нічними походеньками. В коментарях на сторінці репера в Instagram з’явились сотні обурених коментарів підписників. На YouTube виникла аналогічна ситуація, внаслідок чого, чоловік закрив коментарі до відео.

Схожі статті

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

“Дика Ребрик у строю”: 42-річна Лілія Ребрик сміливо продемонструвала себе в боді після третіх пологів

15 березня 2024 року ведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку, а вже за два тижні з'явилася на фото в ефектному образі, що підкреслює фігуру.

Нова коханка Мурата Налчаджиоглу виклала в мережу нові спільні фото: вже вивів у світ, як нову дружину

Ще кілька місяців тому турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу з'являвся на публічних заходах і освідчувався зовсім іншій жінці. Все дуже круто змінилося.