З’явився новий бойфренд? Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан показала розкішний букет – не від Заливако

Переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан після розставання з Михайлом Заливако не хотіла нових стосунків і не могла оговтатися після всіх нинішніх подій. Чи змінилося щось з того моменту?

Вихід на телеекрани популярного проєкту з пошуку кохання “Холостяк” дарує героям можливість відкритися глядачам по-справжньому та показати себе таким, яким є. Турагентка Анна Богдан обожнювала емоції та екстремальні побачення. З нею ніколи не було сумно, цим вона і підкорила серце головного героя 11 сезону шоу.

Михайло Заливако зроби вибір серцем і зміг вивчити справжню Аню, якою її знали до останнього тільки рідні. Після проєкту пара демонструвала ідилію у стосунках, вони проживали разом, будували плани на майбутнє й навіть задумувалися про спільних дітей. Проте допис Богдан у соціальній мережі Instagram засмутив підписників. Дівчина повідомила, що ця історія знайшла своє завершення і більше їх з Михайлом нічого не пов’язує.

Анна Богдан та Михайло Заливако

Анна Богдан показала розкішний букет квітів

Пройшло чимало часу, а тому підписники вже підозрюють, що в Анни з’явився новий коханий у її житті. Остання світлина в Insta-stories тільки додала хвилю цікавості для нових здогадок для прихильників дівчини. На фото видно гарний букет, якому Анна, схоже, надала великого значення, адже вирішила показати його своїй аудиторії ще й підписала милим сердечком.

Анна Богдан показала розкішний букет квітів

Достеменно невідомо від кого ці квіти, які додають весняного, позитивного настрою, але Богдан – дівчина, яка не була обділена увагою від протилежної статті, тому сподіваємося, що найближчим часом всі деталі ми дізнаємося з перших вуст дівчини.

Схожі статті

МастерШеф 14 сезон 7 випуск від 05.10.2024: хто з учасників назавжди покинув шоу – “Просто впала в очах”

Хто на цей раз покинув МастерШеф-14? Судді вже обрали учасника, ім'я якого випаде з переліку аматорів, що будуть змагатися за перемогу в наступних випусках.

Прямо сказав, кого обирає: 47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Захур відмовився від неї

47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Мохаммад Захур відмовився від неї. Чоловік одразу заявив, кого з них двох обирає насправді.

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з “Нового каналу”, а цікавий чоловік “з характером”

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з "Нового каналу", а непростий чоловік "з характером", про який ведуча вже проговорилася.

“Хто б міг подумати”: Святослав Вакарчук публічно зізнався у новому коханні – зірка більше не ховає почуттів

Святослав Вакарчук публічно зізнався у своєму новому коханні. Артист більше не ховає почуттів. Як саме він висловив свою любов, дізнайтеся в нашому матеріалі.

31-річна Христина Соловій знову придивляється до Сергія Жадана: невже після зради возз’єднання пари можливе?

Популярна співачка Христина Соловій випадково підштовхнула фанів на чутки про повернення до відомого літератора Сергія Жадана. Як це сталося, читайте на порталі "Сенсація".

“Дуже люблю”: Ассоль зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом

Усім відома співачка Ассоль, яка нині виступає під псевдонімом SWOIIA зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом.