Марічка Падалко розповіла про всіх своїх чоловіків та багаторічні шлюби: ходила під вінець не один раз

Зараз знаменита українська телеведуча Марічка Падалко — зразкова матір, дружина та професійна журналістка. Втім, колись зірка відчайдушно мріяла реалізуватися у сімейному житті.

Протягом 10 років Марічка Падалко активно показує шанувальникам свою сім’ю. Телеведуча є матір’ю трьох прекрасних дітей та дружиною Народного депутата України Єгора Соболєва, який зараз захищає Україну на передовій.

Історія їхнього кохання доволі банальна, але від цього не втрачає усієї ніжності та романтичності. Молоді люди почали зустрічатися, будучи зв’язаними іншими стосунками.

Марічка Падалко розповіла про всіх своїх чоловіків

Марічка Падалко
Марічка Падалко розповіла про всіх своїх чоловіків

Відомо, що з колишнім чоловіком Марічка Падалко почала зустрічатися ще у ранній молодості. А ось діток у цього сімейства взагалі не було. Падалко зізнавалася, що був період, коли вона думала, що буде займатися лише власною кар’єрою. Втім, все змінилося з появою у її життя Єгора Соболєва. Побачивши політика, телеведуча одразу побачила у ньому батька своїх майбутніх дітей, і, як виявилося, мала рацію.

Спочатку роман був цілком таємним. Про нового обранця у житті Марічки знала лише її бабуся, яка підтримала її на цьому непростому шляху. Журналісткою для Єгора став, за офіційною версією, другим, однак неодноразово в пресі з’являлася інформація і про ще одне одруження чоловіка у двотисячні, коли він тільки-но переїхав до України. Але пліткують, що даний союз був фіктивним та укладеним заради громадянства.

Марічка Падалко розповіла про всіх своїх чоловіків. Чоловік телеведучої з рідною донькою від попереднього шлюбу

Так чи інакше, молоді люди швидко порвали зі своїми партнерами та вже зійшлися як вільні люди. При цьому Падалко змогла поладнати з колишньою дружиною Соболєва. Ба більше, жінка навіть допомагала телеведучій при знайомстві з батьками її коханого.

Натомість особистість екс-благовірного Марічки досі залишається загадкою, і судячи з усього Падалко ніколи не розкриє цей секрет, захищаючи чоловіка від небажаної публічності.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Марічка активно виходила в ефіри, не дивлячись на те, що мала піклуватися про трьох дітей. Голова сімейства зараз захищає Україну і знаходиться у розлуці з родиною.

Схожі статті

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.