В білосніжній сукні нареченої: Тіна Кароль після зустрічі з мамою Дана Балана показала зміни у своєму житті

Співачка Тіна Кароль після зустрічі на своєму концерті з мамою Дана Балана активно продовжує свою творчу діяльність та демонструє свої зміни в житті. Прихильники переконані, що ця історія точно має продовження.

Популярна музична виконавиця Тіна Кароль стала справжньою поп-дівою у світі українського шоу-бізнесу. Після смерті свого чоловіка Євгена Огіра, з головою поринула у творчість, присвячуючи своєму коханому, багато пісенних робіт.

Час минає швидко й поступово душевні переживання зазнали спокою. Тіна завжди вшановуватиме батька свого єдиного синочка Веніаміна, але треба намагатися жити далі й з новими силами вірити у краще. Прихильники творчості зірки з нетерпінням чекають, коли нарешті з’явиться той, хто знову ощасливить жінку. Хоча більшість публіки переконані, що того самого вона давно знайшла, але стосунки досі приховує.

Зустріч з Даном Баланом, наче ковток свіжого повітря для Тіни, адже неозброєним оком видно, як зірки подобаються одне одному. На суддівстві вокального шоу “Голос країни” зірки демонстрували справжній спалах симпатії, хоча піддержувати вони цього не збиралися.

Тіна Кароль та Дан Балан
Тіна Кароль та Дан Балан

Нещодавно цікавості й додало те, що мама молдавського співака прийшла на концерт Тіни, який відбувся у Молдові. Артистка подякувала жінці за такого чудового сина і назвала його “найкращим чоловіком” після спадкоємця Веніаміна. Що це? Нові натяки на те, що між зірками далі щось відбувається? Хотілося б вірити у це, адже Кароль заслуговує на своє жіноче щастя.

Зміни в житті Тіни Кароль

Підписники помітили, що після останніх подій Тіна розквітла, стала більше посміхатися у своїх Insta-stories, демонструючи всю жіночність, вишуканість та красу.

Тіна Кароль у білій сукні

Нещодавно вона постала у вишуканій, білій сукні, яка так пасує жінці. На світлині виглядала впевненою та щасливою, тому маємо надію, що світиться співачка від щасливих моментів у її житті, пов’язані з коханням.

Схожі статті

Тепер їх пʼятеро в сімʼї: 37-річна Ірина Федишин розповіла про поповнення – коли встигла?

Ірина Федишин вірна дружина та щаслива мама двох синів, але у співачки сталося ще одне невелике поповнення в сім'ї - хто приєднався до зіркової родини?

Зʼявився новий коханий? 38-річна Христина Остапчук натякнула на зміни в особистому житті

Христина Горняк завидна холостячка, яка перебуває в активному пошуку свого кохання - блогерка заінтригувала змінами в особистому житті та злегка натякнула на стосунки.

Старша дочка Олі Полякової вперше розповіла про свого коханого: “Це мій вибір”

Старша дочка Олі Полякової Маша вперше розповіла про свого коханого, з яким зустрічається майже рік. Невже на носі зіркове весілля? Деталі в матеріалі.

“Вона сказала так”: 27-річний Melovin натякнув на можливе одруження – хто ця щасливиця

Melovin неодноразово згадував свій невдалий досвід у стосунках, але в той же час мало що розповідав про особисте життя - співак натякнув на своє одруження та показав, кому освідчився.

Слава Дьомін зізнався, чому не склалися стосунки з Мішиною: “Вона була не готова”

Відомий український ведучий Слава Дьомін висловився про свій потенційний роман з Ксенією Мішиною. Що встало між цими двома, і чому вони не змогли бути разом?

Ведучий шоу “Холостяк” Григорій Решетнік розповів, як воно, коли виповнюється 41 рік

Телеведучий реаліті-шоу "Холостяк" Григорій Решетнік розповів, що насправді відчуває після того, як йому виповнився 41 рік. А ще зізнався, що думає з приводу свого віку та чого б йому хотілося ще.