“Почуття досі живуть”: Григорій Решетнік розкрив правду про стосунки екс-холостяка Топольського і Лозовицької

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік вперше прокоментував скандали між Алексом Топольським та Катериною Лозовицькою через рік після завершення зйомок.

Алекса Топольського по праву називають найскандальнішим головним героєм франшизи “Холостяк”. Молода людина доволі незвичайно поводився на проєкті, через що певна кількість дівчат сама захотіла покинути шоу, а після завершення зйомок скандали не завершувалися.

Григорій Решетнік розкрив правду про стосунки Топольського і Лозовицької

Григорій Решетнік розкрив правду про стосунки Топольського і Лозовицької

Так, з Катериною Лозовицькою головний герой розійшовся майже одразу. За версією екс-холостяка ініціатива належала йому, так як він не міг забути фіналістку Олександру Мудру.

Однак, Катерина Лозовицька запевняє, що насправді все було зовсім не так, і розірвати стосунки вирішила вона, так як Топольський не горів бажанням працювати над стосунками та ніяким чином не демонстрував інтерес до своєї обраниці. Натомість підприємець намагався схилити свою обраницю до гри на публіку, що їй дуже не подобалося.

Пізніше переможниця проєкту також повідомила, що бізнесмен через деякий час намагався відновити стосунки, але вона його проігнорувала. Згодом Катерині взагалі довелося чоловіка заблокувати.

Григорій Решетнік повернувся до телебачення
Григорій Решетнік розкрив правду про стосунки Топольського і Лозовицької

Історія взаємо цих двох не завершується, адже вони продовжують ділитися їдкими коментарями на рахунок одне одного на особистих сторінках в соціальній мережі Instagram. Нещодавно Григорій Решетник прийняв рішення висловитися стосовно даної ситуації і заявив, що це говорить про наявність у молодих людей почуттів.

“Якщо у них є реакція на слова і вчинки одне одного – значить, почуття досі живуть. Якщо почуття проходять – людям стає просто байдуже, що відбувається в житті колись коханої людини… А тут, я так розумію, зовсім інша ситуація”, – сказав Григорій.

Нагадуємо, що на даний момент і Катерина, і Олександра, і Алекс знаходяться у стосунках. Дівчата першими налагодили своє особисте життя, але нещодавно стало відомо і про те, що екс-холостяк знайшов своє кохання на Балі. Тим не менш, обговорення їхнього роману не вщухає.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.