Тоня Матвієнко наспівала на 57 тисяч гривень: заспівала мамину пісню “Квітка душа” і підкорила зал

Для того, щоб здобути перемогу для України, кожна людина робить все, що її силах. Зробити це можна різними способами: чи то фізично, чи то інтелектуально.

Вторгнення росії на територію України кардинально змінило життя кожного з нас. У теперішніх реаліях навіть мистецтво відіграє не останню роль в шляху до перемоги над окупантами. Чимало українських артистів їздять Європою та всім світом загалом із благодійними концертами. Вони намагаються докласти максимум зусиль, щоб допомогти захисникам та захисницям, які боронять нашу Батьківщину.

Ледь не кожного дня організовуються збори, благодійні заходи, концерти та тури, учасниками яких є найпопулярніші зірки українського шоу-бізнесу. До таких ініціатив доєдналась співачка Тоня Матвієнко.

57 тисяч гривень за один вечір

Тоня Матвієнко — це популярна українська співачка, акторка та заслужена артистка України. Мама жінки — усім відома вокалістка Ніна Матвієнко. Саме вона долучила доньку до мистецтва і допомогла їй самореалізуватися.

Вчора на своїй сторінці в Instaram Тоня Матвієнко оприлюднила фотографії та відео з благодійного виступу. Відбувся він в Києві в одному із популярних пабів. Разом із Олександром Лозовським, співаком та учасником 9 сезону проекту “Х-фактору”, вона взяла участь у концерті. Деякі пісні вони виконували в доеті, а деякі окремо.

Тоня Матвієнко виконала пісню своєї мами
Тоня Матвієнко виконала пісню своєї мами

Так, наприклад, Тоня Матвієнко заспівала одну зі своїх найпопулярніших пісень “А може ти, а може я”. Втім, родзинкою вечора стала культова композиція її мами “Квітка душа”. Зіркова донька виконала пісню так само гарно, як Ніна Матвієнко. Наприкінці благодійного вечора організатори підсумували пожертви, й вийшло 57 тисяч гривень. Виручені кошти підуть на кісткові імпланти для поранених бійців та паліативну програму для фонду “Свої”.

Схожі статті

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?

Ведуча ТСН Наталія Островська розповіла, чому у чоловіків раптом зник до неї інтерес: все змінила одна подія

Знаменита українська телеведуча Наталія Островська розповіла, як сильно змінилася її аудиторія. За її словами, здебільшого зник інтерес у чоловіків.

Виросла точною копією своєї мами: дочка Олі Полякової і Вадима Буряковського одягла культову сукню співачки

Старша донька Олі Полякової взяла участь у цікавому експерименті, де повністю перетворилася на свою зіркову маму. Макіяж, перука та сукня зробили свою справу.

Знайшов кохання з 4 спроби, але кохана годилася в дочки: четверта дружина Віктора Павліка була його фанаткою

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік на даний момент одружений вже вчетверте, і його шлюбу всього 3 роки. Тим не менш, пара вже неодноразово говорила про розлучення.

36-річна Каменських для американського шоу посвітила формами вище талії: один елемент одягу явно замалий

Днями відома українська співачка Настя Каменських представила свій новий трек. З цієї нагоди зірка стала гостею популярного американського шоу та поділилась знімками у цікавому образі.