Тоня Матвієнко наспівала на 57 тисяч гривень: заспівала мамину пісню “Квітка душа” і підкорила зал

Для того, щоб здобути перемогу для України, кожна людина робить все, що її силах. Зробити це можна різними способами: чи то фізично, чи то інтелектуально.

Вторгнення росії на територію України кардинально змінило життя кожного з нас. У теперішніх реаліях навіть мистецтво відіграє не останню роль в шляху до перемоги над окупантами. Чимало українських артистів їздять Європою та всім світом загалом із благодійними концертами. Вони намагаються докласти максимум зусиль, щоб допомогти захисникам та захисницям, які боронять нашу Батьківщину.

Ледь не кожного дня організовуються збори, благодійні заходи, концерти та тури, учасниками яких є найпопулярніші зірки українського шоу-бізнесу. До таких ініціатив доєдналась співачка Тоня Матвієнко.

57 тисяч гривень за один вечір

Тоня Матвієнко — це популярна українська співачка, акторка та заслужена артистка України. Мама жінки — усім відома вокалістка Ніна Матвієнко. Саме вона долучила доньку до мистецтва і допомогла їй самореалізуватися.

Вчора на своїй сторінці в Instaram Тоня Матвієнко оприлюднила фотографії та відео з благодійного виступу. Відбувся він в Києві в одному із популярних пабів. Разом із Олександром Лозовським, співаком та учасником 9 сезону проекту “Х-фактору”, вона взяла участь у концерті. Деякі пісні вони виконували в доеті, а деякі окремо.

Тоня Матвієнко виконала пісню своєї мами
Тоня Матвієнко виконала пісню своєї мами

Так, наприклад, Тоня Матвієнко заспівала одну зі своїх найпопулярніших пісень “А може ти, а може я”. Втім, родзинкою вечора стала культова композиція її мами “Квітка душа”. Зіркова донька виконала пісню так само гарно, як Ніна Матвієнко. Наприкінці благодійного вечора організатори підсумували пожертви, й вийшло 57 тисяч гривень. Виручені кошти підуть на кісткові імпланти для поранених бійців та паліативну програму для фонду “Свої”.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.