Засвітили округлі животи, але народжувати не поспішають: Каменських і Могилевська готуються до материнства?

Співачки, які мають величезну аудиторію прихильників Настя Каменських та Наталія Могилевська засвітили свої округлі животи у своїх соціальних мережах. Невже артистки готуються до материнства?

Батьківство – термін, який простими словами описати майже нереально. Це треба відчути й з ніжністю та великою любов’ю дати своєму малюку все найкраще впродовж його дорослішання.

Армія фанатів наших героїнь матеріалу з нетерпінням чекають на поповнення в їхніх родинах, адже зірки мають все: коханих чоловіків поряд, успішну самореалізацію, а головне – жагу до такого омріяного материнства.

Чи вагітна Настя Каменських та Наталія Могилевська?

Мережею давно ходять плітки, що співачки чекають на поповнення, проте досі чомусь не сповістили про це своїх прихильників. Чи відповідає це дійсності?

Настя Каменських у своїх інтерв’ю змогла дати правдиву відповідь й спростування всім чуткам, що ширяться навколо її персони та начебто “цікавого” положення. Виявилося, що зірка за період повномасштабної війни просто набрала зайвих кілограмів, тому на нових світлинах можна помітити округлий животик.

Сама жінка стверджує, що вона вже багато років “народжує”, адже цей стан їй приписують доволі давно. Співачка запевняє, що таку важливу новину від своїх відданих та найкращих фанів приховувати не стане, тому її підписники у разі чого, дізнаються про все найпершими.

Наталія Могилевська теж входить до списку музичних виконавиць, які ще не відчули, що таке відповідальність за маленьку людину, якій даєш життя. Користувачі соціальних мереж впевнені, що вона знаходиться в неймовірному положенні й виношує свого первістка.

Якщо поглянути правді в очі, то співачка запевняє, що поки не вагітна. Все занадто простіше, аніж можна собі вигадувати. З початком карантинних заходів, які були залучені на тлі поширення COVID-19, багато українців пережили локдаун, обмеження, постійні сидіння вдома. Тому, артистка чесно та відверто зізналася, що набрала зайву вагу, яка досить помітна на її обличчі та фігурі загалом. Це ніяк не пов’язано з положенням виношування свого маляти.

Також в мережі наявна цікава світлина, де Наталія Могилевська постала вже з великим животом на останнім місяцях вагітності. Але ця фотографія виявилася зі знімань фільму “Київський торт”.

Кадри зі знімань фільму Київський торт

Вона розповідає, що зараз поставила собі велику ціль почати правильно харчуватися, займатися активним способом життя та зізналася – має зайвих 10 кілограмів. Цю інформацію жінка озвучила, щоб не втрачати велику мотивацію для досягнення своєї мети у схудненні.

Схожі статті

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.