Не повернеться до України? Влад Яма розповів про своє життя у Сполучених Штатах – на патріотизм не схоже

Зірковий хореограф країни, суддя багатьох танцювальних проєктів Влад Яма покинув Україну на початку війни. Чи збирається повертатися на Батьківщину повелитель танцю?

Його харизма сама говорить за себе, а пластичність тіла доводить, що цей чоловік обрав професію за покликом серця. Танцюрист не приховує, що справді покинув Україну на початку всіх воєнних дій, коли ще можна було це зробити. Зазначив, що виїхав одразу, дуже швидко.

24 лютого Влад Яма з дружиною Ліліаною обговорювали всі можливі варіанти розвитку подій. Вони обдумували, що будуть робити, коли російські військові прийдуть до їхньої хати. От що робити, дійсно. І що буде, коли вони будуть зі зброєю, а чоловік без. Звичайно, аби це сталося, спершу забрали б якісь гроші та автівки. Але досвід, який показано в Бучі доводить нам, що все могло бути гірше.

Влад Яма та його дружина Ліліана стануть батьками вдруге
Влад Яма та його дружина Ліліана

Відомо, що зараз зірковий хореограф країни знаходиться в Америці, де займається проведенням своїх танцювальних майстер-класів, зокрема, благодійних. Батьки ж самого чоловіка знаходять в Запоріжжі. Розповів, як на 5 чи 6 день вивіз їх в гори, на Прикарпаття. За словами Ями, це була досить важка та коротка розмова. Це відбулося в ті дні, коли російські війська підходили до Запоріжжя.

Маленький синочок подружжя, Леон дуже проситься додому й прагне повернутися до школи, де проходив підготовку, але Влад сумнівається, що зараз це можливо.

Постає важливе питання, чи взагалі планує Влад Яма повертатися до України? Або ж полишив все, що пов’язує його з рідною землею? Приятель та колега танцюриста, Юрій Горбунов висловився з цього приводу. За словами шоумена, імовірніше за все, Влад не збирається повертатися.

Чи правильно це, чи ні? З точки зору громадянської позиції, вважає, що ні, але з точки зору захисту сім’ї та власної персони, напевно, що так. Зазначив, що зрозуміти його можна, але чи вчинив би так само, мабуть, що ні.

Юрій Горбунов зізнався, чому досі не розірвав стосунки з екс-дружиною
Юрій Горбунов висловив свою думку з приводу повернення Влада Ями в Україну

І хоч танцівник збирає кошти своїми благодійними майстер-класами для України, невдоволених коментарів під дописами Ями вистачає. Більшість критикує його, чому молодий та здоровий чоловік сидить за кордоном в безпеці, поки інші хлопці нас захищають. У кожного своя думка та позиція й лише час зможе показати, чи повернеться зірка танцю на рідну спадщину, чи будуватиме своє подальше життя на чужині.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.