Дружина Романа Сасанчина Іванна вперше після пологів розсекретила свій зріст та вагу: мініатюрна

Рома Сасанчин – відомий український співак з самого дитинства. Адже у свої 10 років він вже став переможцем "Голосу країни" у команді супер діви Тіни Кароль. До того ж двічі, бо вже у дорослому віці Рома також отримав перемогу у шоу.

Відомо, що у Роми вже понад рік є повноцінна родина, дружина Іванна та донька Елізабет, яку вони виховують разом. Раніше Рома виступав на різних заходах, звідти й мав гроші на родину, але зараз він більшу частину грошей заробляє завдяки власному блогу. І до цього його привела дружина. Бо Іванна є молодою блогеркою.

Дівчина не соромиться демонструвати своє життя, вона розповідає про свої будні молодої мами. І видно, що дівчина отримує задоволення від того, чим вона займається та як живе. Та насправді бути мамою це найважча робота у світі, але Іванні дуже допомагає Рома, який виявився у своєму юному віці дуже відповідальним батьком та чоловіком.

Саме тому, що Іванна не одна, вона може присвятити собі час. Як відомо, кожна жінка після пологів має зайві кілограми й це абсолютно природно. Та з часом від цього потрібно позбавлятися. Тому жінки починають займатися спортом і вести здоровий спосіб життя. Й дружина Романа не виключення.

Зараз дівчина активно займається своєю фігурою, і варто сказати, що успіхи вже є. Оскільки вона більшу частину свого життя демонструє у соціальних мережах. То днями вона показала, як виглядає та як займається. А також Іванна вперше після пологів розсекретила свій зріст та вагу.

Параметри Іванни Сасанчин
Параметри Іванни Сасанчин

Виявляється дружина Романа Сасанчина зовсім не висока, оскільки її зріст 1.55, а вага 55. Тобто, в Іванки все пропорційно, якщо довіряти таблиці здорового співвідношення зрості й ваги. Тож, Іванну можна назвати досить мініатюрною, адже у неї все виглядає акуратно та гарно.

Схожі статті

Колишня Олександра Пономарьова розповіла про його цивільну дружину: ховає кохану за високим парканом

Відомий співак Олександр Пономарьов багато років приховує правду про особисте життя після численних новин про його шлюбу та романи. Однак, Вікторія Мартинюк розповіла про його цивільну дружину.